Bayraktar Görevine Başladı

Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Artvin Arhavi Kaymakamlığından Gerze Kaymakamlığına atanan Bülent Bayraktar görevine başladı.

Bayraktar Görevine Başladı

  Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Artvin Arhavi Kaymakamlığından Gerze Kaymakamlığına atanan Bülent Bayraktar 19 Ağustos 2013 Pazartesi günü görevine başladı. Bayraktar görevine başlar başlamaz ilk ziyaretçileri olan, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Komiser Kadir Yılmaz, Garnizon Komutan Vekili Alaattin Yanıktepe, Başçavuş Hakan Aydemir ve köy muhtarlarını makamında kabul etti.
İlçenin genel durumu ve köylerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Bayraktar konuşmasında, “Memleketime yakın olmasına rağmen Sinop hakkında hiçbir fikrim yoktu. Gerze’ye atandıktan sonra araştırmaya başladım ve bilgi sahibi olduktan sonra Artvin Arhavi’ye benzettim. Uyumlu çalışacağımıza inanıyorum. İnşallah güzel çalışmalar yapacağız” dedi.
  İlçemizin yeni Kaymakamı Bülent Bayraktar, 1970 yılında Samsun İli Vezirköprü ilçesinde doğdu. 1996 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitiren yeni Kaymakamımız, 1999 yılında ilk olarak Karabük Eflani Kaymakam Vekili olarak göreve başladı. Asaleten ilk görev yeri Çorum-Uğurludağ ilçesi olan Bayraktar, evli ve 2 kız çocuğu babası. Kaymakamımız Bülent Bayraktar’a yeni görevinde başarılar diliyor, ilçemize hoş geldiniz diyoruz.


















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2013, 16:46
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER