Belediye Meclisi Toplandı.

Belediye Meclisinin Ağustos ayı toplantısı yapıldı.

Belediye Meclisi Toplandı.

  Belediye Meclisi belirlenen gündem gereği 02 Ağustos 2012 Perşembe günü saat: l4.00’ de Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Üyeler: Nihat Erdal, Ahmet Aydın, Gülnur Özden, Yücel Yuvacı, Mustafa Akbaş, Hakan Hemengül, Sadık Zor, Feyzullah Akça ve Rahmi Tahtacı’ nın iştiraki ile Belediye Meclis Toplantı Salonunda toplandı.

Belediye Başkanın toplantıyı açış konuşmasından sonra, yapılan yoklama sonucu üye tam sayısının toplantıda hazır bulunduğunun anlaşılması üzerine gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Bir önceki toplantıda alınan karar özeti okundu, oy birliği ile tasdikine karar verildi.

Yaşar Altun’ a ait imar planı değişikliği ile ilgili komisyon raporu okundu, oy birliği ile plan tadilatının kabulüne karar verildi.

Halen Pazar yeri olarak kullanılmakta olan ve ekonomik ömrünü doldurması nedeniyle aynı yere yeni ve modern bir pazaryeri yapılması için İller Bankasına Borçlanma yapılması için yetki kararı alınan ve şehir imar planında park ve yeşil alana tahsisli alanın Pazar Yeri olarak plan tadilatı yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Özden Yılmaz ve Hamidiye Mahallesi Recai Kuruoğlu Bulvarı sakinleri ile Otogar yeri ile ilgili imar planı değişikliği taleplerinin oy birliği ile İmar komisyonuna sevk edilmesine karar verildi.

Gelecek toplantının 06.09.2012 günü saat:14.00’ de Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılmasına oybirliği ile karar verilerek toplantı sonlandırıldı.






Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2012, 11:37
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER