Belediye Oteli Açıldı

Gerze Belediye Oteli sizleri bekliyor.

Belediye Oteli Açıldı

  Yaklaşık bir yıl süren tadilat tamirat ve düzenlemelerden sonra 15 Haziran 2013 Cumartesi günü saat 17.00 de yapılan Gerze Belediye Otelinin açılışına Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Şardağ, Gerze Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İlknur Kara, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Necmettin Çakır, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı.

  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın açılış kurdelesini kesmesinden sonra havuz başında verilen kokteylde yaptığı açılış konuşmasında ilk açıldığından bu güne turizm yolunda yol alan otelimizi yepyeni bir hizmet anlayışı ile ve tamamıyla belediyemiz imkanları kullanılarak yeniden faaliyete geçirmiş bulunmaktayız.

  Turizm Bakanlığınca verilen 3 yıldızlı turistik tesis kapsamında bulunan otelimiz, 96 yatak kapasitesine sahip ve bünyesinde konferans salonu, sauna, spor salonu ve büyük ve küçükler için 2 adet yüzme havuzu barındırmakta olan otelde; kahvaltı dahil olmak üzere, doğa manzaralı tek kişilik oda: 60 Tl., Çift kişilik oda: 110 TL., Deniz manzaralı tek kişilik oda 70 TL., çift kişilik oda:120 TL. Sabah  08.00-18.00 arası yüzme havuzu ücreti ise Küçüklere 5 TL. büyüklere 10 TL.

 İlçemiz halkından, kamu kurum ve kuruluşlarından gelebilecek her türlü talebi anında karşılayacak tüm özellikleri sahip otelimizin ilçemize hayırla ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2013, 09:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
hüseyin çavdar
hüseyin çavdar - 11 yıl Önce

hayırlı ugurlu olsun gerzemiz adına çok sevindim.

deniz
deniz - 11 yıl Önce

geruze otele aşağıdan bakanlar otele cıkmıss:)))

:)))
:))) - 11 yıl Önce

bu chp grubuna nasil oy vermisimm .. bu sefer ki yerel secimde özellikle akp ye oy verecegim bi chp li olarakkk.. gerze faşizmi bunlar ..

hasan vehbi ersoy
hasan vehbi ersoy - 11 yıl Önce

sevgili hemşerilerim;duvar kağıtları-masa-sandalye-masa sandalye giydirme örtüleri-klimalar-lobi koltukları-lokanta lobi günüşlikleri-papatya marka havuz takımları-kleopatra koltuklar-yuvarlak ve normal odaların tüm takımları-tüm servis takımları-tüm mutfak takımları-tüm lavabo ve banyo takımları-3 fazla oda-aluminyum cephe giydirmesi-asansör-kömürlü kalorifer-tüm salon ve lobi,mrestaurant radyatörleri-lobi ve restaurantın aluminyum sürgülü kış bahçesi ile büyütülmesi-bodrum kat depo ve işçi yatakhanesi,çamaşırhane iken,bu sayılanlar için dışarıya yeni bina yapılması yanında,bodrum kat 55 metrekare büyütülmüş ve içine tolantı salonu-gece barı-sauna-fitnes-tuvaletler-jakuzi yerleştirilmiştir,mevcut binayı biz 1952 model otel olarak teslim aldık(mimar mehmet aykın bilgisinde),asma tavanlar,duvar kağıtları,cephe kaplamarı,oda duvar kağıtları değişmeden bir yıldır tadilat yapılıyorsa,benim otele kaç para harcadığımı tahmin bile edemezsiniz,gerze'ye hayırlı olsun tadilatlı otel açılışı,syg

köskün feneri
köskün feneri - 11 yıl Önce

osman başkan ılk once boyle tesısı atıl durumdan kurtardıgınız ıcın bır gerzelı olarak tesekkur edıyorum.hasan keklık ve ekıbınede hayırlı olsun vede basarılar dılıyorum. bakıyorum sımalar aynı yegep deki arkadaşlar ve aynı kışıler bırer chp lı olarak karsılarımıza cıkıyor gerzede bır rant oluştu termıge karsı cıkarak kazanımlar sağlamak bu dusunceler le bıryerlere gelme tıcaretını bunun uzerıne kurmak gıbı bır suru soyleyecegımız durumlar var ama ve başkanda bunun ustune sıyaset yapıyor sımdılık ben boyle yaparak halkı cekerım dedı olmadı yerel secımlerde ne kadar yanlış yaptıgını oda gorecek bu gerze hepımızın bırkac kısının zengının dumen suyundan gerzeyı kurtacagız gelcek guzel aydınlıga kosuyoruz tıpkı gezı parkındakı guzel gunler gorecegız ..az kaldı..

esma
esma - 11 yıl Önce

hayırlı olsun da..hep aynı kare,aynı döngü,aynı şahıslar değişim lazım halka açılmak lazım

çamo
çamo - 11 yıl Önce

sayın başkanım hep solcuları çagırmışsın

CHP  Lİ
CHP Lİ - 11 yıl Önce

yeni̇ sosyal tesisimiz hayirli uğurlu olsun.bizlere yakişir bir tesis oldu teşekkürler başkanim..


banner381
SIRADAKİ HABER