Belediye Otobüsü Servisten Kalkıyor.

Yaklaşık 40 yıldır Erfelek-Sinop arasında yolcu taşıyan Belediye otobüsü Erfelek-Sinop güzergahından kaldırılıyor.

Belediye Otobüsü Servisten Kalkıyor.

  Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Düzenleme Genel Müdürlüğü’nün 31.01.2011 tarih ve B.11.KUG.0.12.00-17243 sayılı genelgesiyle Erfelek-Sinop arasında yolcu taşıyan Belediye otobüsü 30 Eylül 2014 tarihinde servis dışı kaldı.

  Erfelek ilçesinde rehabilitasyon merkezi ve donanımlı devlet hastanesi olmadığından hasta ve engelli vatandaşlar Erfelek Belediyesine ait Erfelek-Sinop arasında çalışan toplu taşıma aracını kullanmakta çünkü bu güzergâhta engelli rampası olan ve özel donanımlı tek araç.

  Konu ile ilgili Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, “Otobüsümüz servis dışı edildiği takdirde engelli öğrencilerimiz, engelli vatandaşlarımız ve hasta vatandaşlarımız büyük zorluklar yaşayacaklardır. Bu konuda belediyemiz altı aydan bu yana büyük çaba sarf etmiştir. Sinop Milletvekillerimiz Sayın Mehmet ERSOY, Sayın Engin ALTAY, Sinop Spastik ve Engelliler Derneği Başkanı Sayın Berrin GÜRLEYEN büyük gayret göstermişlerdir. Ne yazık ki sorun çözümlenmemiştir. Bu konudaki çalışmalar devam etmektedir. Herhangi bir sonuç alamadığımız takdirde otobüsümüz 03 Ekim 2014 Cuma günü servisten tamamen çekilecektir.” dedi.



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 17:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerze'yi
Gerze'yi - 10 yıl Önce

gerzedekiler çekildi minibüsçülere gün doğdu ne olacak vatandaşın hali millet vekilleri maaşını alır bizleri kim düşünürki

banner381
SIRADAKİ HABER