Belediye Personelini Ağırladı

Karadeniz’de sayılır Oteller arasına giren ilçemizdeki Geruze Otel’de Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, her sene olduğu gibi bu sene de Belediye personeli ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Belediye Personelini Ağırladı

Lobisinden odalarının tamamına, restoranından havuz başına kadar komple yenilenen ve Karadeniz’de ilk üçe girme yolundaki Geruze Hotel’de verilen iftar davetine TBMM Divan Üyesi CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur KARA, Belediye Meclis Üyeleri, Kurum ve Daire Amirleri, Köy ve Mahalle Muhtarları ile birlikte belediye personeli ve aileleri katıldı.

İftar davetinin ardından Belediyemiz İmamı Aykut Çakır tarafından yemek duası yapılırken devamında Belediye Başkanı Osman Belovacıklı kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Her sene olduğu gibi katılımın git gide arttığı davet için emeği geçenlere teşekkür eden Belovacıklı,  “Her Ramazan Ayı’nda bir araya gelerek orucumuzu açıyoruz. Mübarek Ramazan Ayı’nın kardeşlik, birlik ve beraberlik olgusunu sizlerin sayesinde devam ettiriyoruz. Davetimize katıldığınız için kıymetli misafirlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Hotel olarak baştan sona yenilenen ve profesyonelleşen kadrosuyla bölgede ki en iddialı otel konumuna gelen Geruze Hotel eksiksiz ve muazzam bir sunum gerçekleştirdi. Ben emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 15:17

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER