Belediyeden Bir Yenilik Daha.

Gerze Belediyesi görme engellilerinin yollarını takip edebilmesi için özel yapım malzemeden kaldırımları döşemeye başladı.

Belediyeden Bir Yenilik Daha.
Aile ve Sosyal İşler Bakanlığının genelgeleri doğrultusunda Gerze Belediyesi imkanları ile görme engelli vatandaşlarımızın yoğun olduğu yerler ve en çok kullanılan alanlar göz önünde bulundurularak çalışmalar başlatıldı. Gerze Belediyesi ilerleyen günlerde ilçedeki diğer kaldırımlarda'da  bu çalışmaların devam edeceğini bildirdi..











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2012, 08:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zuhal K.
Zuhal K. - 11 yıl Önce

belediyemizin yapmiş olduğu hizmetlere bir yenisi̇ daha eklendi..sayın başkanımıza teşekkür eder başarılarının devamını dilerim ..

gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

yollara altın döşese bu secimde alamiycak başakan:)))

yaykıl
yaykıl - 11 yıl Önce

niye alamıyor. baska biyerden secmen mi getiryorsunuz yoksa akp yandaşları.ancak öyle üçkağıtcılıkla kazanırsınız zaten.

ahmet
ahmet - 11 yıl Önce

gerzede kac tane kör var merak ettim ..

Mithat TUZCUOĞLU
Mithat TUZCUOĞLU - 11 yıl Önce

niye almayacak bende merak ettim.yada alacak olan altınmı yapacak.

suat kısa
suat kısa - 11 yıl Önce

arkadaşim bu zamana kadar sen gerzede hiç deği̇şi̇kli̇k görmüşmüydün? başkan olan imkanlarini gerze halki için kullaniyo teşekkür etmen gerek bence

Nihal K.
Nihal K. - 11 yıl Önce

bakanlığımızın türkiye genelinde vermiş olduğu genelgeler ile yapılmış olan hizmet vatandaşımıza hayırlı olsun

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 11 yıl Önce

anladık bir genelge var ve düşüncede gayet iyi de, bu kadar da kötü mü uygulanır. görme engelli vatandaşlarımız için fonksiyonel olabilir ancak, görme engelsiz vatandaşlarımız ve şehir estetiği adına tam bir facia. renk seçimi iğrenç, malzeme kalitesiz, işcilik sıfır, birkaç aya kalmaz o malzeme bir bir yerinden çıkacak. o zaman başka sorular sorulmaya başlanacak. yazık olmuş ödediğim emlak vergisine.


banner381
SIRADAKİ HABER