Belören Muhtarı Feryat Ediyor…

Kavşak projesinin gecikmesi muhtarı ve köylüyü isyan ettirdi.

Belören Muhtarı Feryat Ediyor…

  Karadeniz Sahil Yolunun Gerze-Sinop istikametinde Belören köyü sınırları içerisindeki geçişte, merkez ve mahallelerine bağlayan kavşağın projesinde olmasına rağmen yapımının halen gerçekleşmemesi köy muhtarı Bekir Yıldız ve köy sakinlerini isyan etme noktasına getirdi.

  Gazeteniz Gerze Gündem Habere konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında muhtar Bekir Yıldız; “ Karadeniz Sahil Yolunu köyümüz merkez ve mahallelerine bağlayan Betarex karşısında bulunan kavşağın yapımına, mevcut projesinde bulunmasına rağmen, aradan geçen bunca zamana rağmen halen başlanmadı. Şehirlerarası yol olması, araçların sürati nedeniyle karşıdan karşıya geçmede her an can kaybına neden olabilecek bir trafik kazası meydana gelebilir. Yolun dik olması kışın çamur, yazın da toz nedeniyle köylümüzün ulaşımda adeta işkence çekmesine neden olmaktadır. Yetkililer nezdinde bugüne kadar yaptığım başvurularım maalesef sonuçsuz kaldı. Köylümün yüzüne bakamaz oldum.” dedi.







Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 11:38

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
salim altun
salim altun - 9 yıl Önce

Maalesef birileri neyaptıysa projeye buhar oldu aynısı çöp toplamasahasın ora içinde geçerli paraları inekler yemiş inek ormana kaçmış ormanda yanmış herhalde

AYSEL ÜNAL
AYSEL ÜNAL - 9 yıl Önce

geci̇ken tek proje bu deği̇l . sayin muhtar birak artik belörene at gözlükleri̇yle bakmayi ufkunu geni̇şlet

banner381
SIRADAKİ HABER