Belovacıklı Çocuklarımız Nefes Alacak Dedi

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Atatürk’ün dediği gibi, “Geldikleri Gibi Giderler.” Sözünün günümüz şartlarında da geçerli olduğunu vurguladı.

Belovacıklı Çocuklarımız Nefes Alacak Dedi

  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Gerze Enerji Santrali Bilgi Paylaşım Merkezinin (GES) kapatılması hakkında açıklamada bulundu. Belovacıklı; “ İngilizler İstanbul’u işgal ettiğinde Atatürk, “Geldikleri gibi giderler” demişti. Aklın yolu birdir. Doğamızı, insanımızı etkileyen termik santralin ilçemizde yapılamayacak olması tüm halkımızda sevinç yarattı. Bu da halkın yaşam hakkını savunarak yapmış olduğu mücadele sonucunda, yapımcı firma Anadolu Grubu bürolarını boşaltarak ilçemizi terk etmesi halkın mücadelesi sonucu olmuştur. Çok sevinçliyiz. İnşallah bundan sonra yurdumuzda yenilenebilir enerji kaynaklarına ağırlık verilip çocuklarımıza ve torunlarımıza yaşanılabilir bir dünya bırakırız. Bu mücadelede emeği geçen tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Sabah saatlerinde bürolarını boşaltarak ardından tabelalarını da inmesi artık ilçemiz ve çevresinde gelecek nesil çocuklarımıza rahat nefes aldıracağı görüldü, geleceğimiz çocuklarımıza daha güzel bir Gerze için mücadele eden tüm halkımızın yanında olacağıma bir kez daha inandım ve bu mücadelede emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2013, 19:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
ACISU
ACISU - 11 yıl Önce

sayın başkanım sizide ben tebrik ederim.
başından beri belediye başkanı olarak bu mücadeleye destek vermeniz önemliydi.

havale
havale - 11 yıl Önce

sayın başkan çok doğru söylemişsin şerefsizim doğru söylemişsin.evet geldiği gibi giderler.(seçimde allah büyüktür sende geldiğin gibi gideceksin)o zaman halin içler acısı.

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 11 yıl Önce

sayın termik santralden iş ve aş bekleyenler açılması planlanan tesis millete memlekete değil sermayeye hizmet eder o sermaye sahiplerinin sinopta hangi yatırıma el attığını bir söyleyin hele...herşey toz pembe olsaydı zararsız olsa idi...gdo hormon...kanser...ve nice tabirle tanışmazdık dünyanın hiçbir yerinde sermaye insanı paranın önüne koymaz...
saygılarımla...

banner381
SIRADAKİ HABER