Belovacıklı “her Çalışmamızı şikayet ettiler” dedi.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı sosyal paylaşım sitesinden her çalışmamızı şikayet ettiler diye video yayınladı.

Belovacıklı, “Değerli Gerzeliler 2009 yılında Gerze’ye belediye başkanı olduğumda Gerze turizm anlamında çevre düzenlemeleri anlamında alt yapı üst yapı anlamında yorgun yorulmuş bir ilçeydi. Bu süre içerisinde insanlarımızın daha iyi yaşayacağı daha güzel kullanabileceği alanlar için uğraş verdik. Alt yapıyı yaptık üst yapıda çalışmalar yaptık park bahçeler yaptık. Fakat bu süre içerisinde yaptığımız her çalışma mutlaka ve mutlaka birileri tarafından şikayet edildi. Yaptığımız çalışmalar hakkında ifade verdik.”

Haberin devamı videoda:

Video Lingi: https://www.youtube.com/watch?v=o5BfzuNQH_o&feature=youtu.be

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Vacit TOKMAK
Ali Vacit TOKMAK - 6 yıl Önce

başkan, yerden göğe kadar haklıdır.şikayet eden kişi,acaba fener ve çevresinin eski halini biliyormuydu? yoksa duyduklarını mı yazarak şikayet ediyor.başkanı eleştirin ama böyle çok ucuz ve anlamsız şikayetlerde bulunmak,gerzeliyim diyenlere bence hiç yakışmıyor!

mehmet küçük
mehmet küçük - 6 yıl Önce

başkanım sonuna kadar haklısın 2009 dan beri olumlu değişikliğe ben şahidim. belediye seçimleri var diye olumlu çalışmalar, baltalanmak isteniyor diye algılıyorum. fener resmen harabe gibiydi. şimdi pırıl pırıl olmuş. mükemmel.

Gerzeliyiz
Gerzeliyiz - 6 yıl Önce

Onu eden yada edenler sonradan gerzeli olma dır.....başkanın icraatları ve özü memleketine hizmeti ortada nereli olduguda belli ...biz mutluyuz beğenmeyenler o kesim zaten bellidir daha çoooooook şikayetlerle uğraşır....eline sağlık gerzeli başkan çok güzel olmuş

gerze ısı yalıtım
gerze ısı yalıtım - 6 yıl Önce

başkanım gecen sene kıyı emnıyetıne fenerin resımlerını cekerek yolladım demırler cucruk cevre pis diye burdakı lıman başkanlıgınada gıttım tadılatını kendım yapayım dıye kımseden bır beklentı duymadan samsun kıyı emnıyeti izin vermedi ızın vermedıler elınıze emegınıze saglık cok guzel olmuş

ALİ
ALİ - 6 yıl Önce

seçi̇m olacak kuvvetli̇ aday olduğunuz i̇çi̇n kiskaniliyorsunuz

banner381
SIRADAKİ HABER