“Ben Esnafımıza Güveniyorum.”

Erol Derici 05 Mayıs 2013 Pazar günü Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için seçim turlarına devam ediyor.

“Ben Esnafımıza Güveniyorum.”
  Sinop Ticaret ve Sanayi Odasının başkanlığını uzun yıllardır sürdüren ve halen de bu görevi yürüten Başkan Derici ve ekibi, 05 Mayıs 2013 Pazar günü yapılacak seçimler için son ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere 03 Mayıs 2013 Cuma günü Gerze’ye geldi. Gerze esnaflarını tek tek ziyaret eden Derici, “Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimlerini 05 Mayıs 2013 tarihinde odamızda yapılacak. Bu dönem de ekibimizle birlikte yeniden göreve talip olduk. Amacımız Sinop’ un ticaret, sanayi ve turizmi önündeki engellerin kaldırılması için çalışmak ve geleceğini, eğitim, kültür ve turizm kenti olarak belirleyen hedefine ulaştırmaktır. Ben her zaman esnafımıza güveniyorum.” dedi.












































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2013, 17:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet odabaşı
ahmet odabaşı - 11 yıl Önce

sayın yoğurtcu bu seçime sadece bu beyefendimi katılıyor siz tarafsız gazeteci değilmiydiniz başka adayların resimlerini neden çekip takip etmiyorsunuz bakıyorum gerzede çekilen ve gezilen esnaflar nasılda seçilmiş tarafsız gazeticim tarafsızlığın belli
Editör Notu: Bu tür haberlerde davet edilir, Erol Derici bu nezaketi göstermiş olduğu için gerze gündem haber olararak bu nezakete icabet etttik.

gerzeli;
gerzeli; - 11 yıl Önce

sayın yoğurcu gerzeli olmazıza ramen gerzeli aday rasim oğuzun esnaf ziyaretlerini neden haber yapmadınız?sizin desteklediğiniz day çorum,ludur.

gerzeli esnaf
gerzeli esnaf - 11 yıl Önce

bu gördüğümüz hep aynı esnaflar gerzede bunlardan başka esnaf yokmu dostluk yemekleri verilir aynı esnaf başkan gezer aynı esnaf kesinlikle yandaş kimse onunla herkez saygılar

bi halt olmaz bizim milletten
bi halt olmaz bizim milletten - 11 yıl Önce

bi halt olmaz bizim milletten

banner381
SIRADAKİ HABER