Birinciler Köşger’i Ziyaret Etti

Dünya Birincileri Köşger’i Ziyaret Etti.

Birinciler Köşger’i Ziyaret Etti

İtalya’da Spilimbergo Orta Öğretim Enstitüsü, tarafından düzenlenen “Barış ve Hoşgörü” konulu 18. uluslararası karikatür yarışmasına Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Okulundan katılarak  İlkokullar kategorisinde Dünya birincisi olan İrem Uysal ile ortaokullar kategorisinde Dünya birincisi olan Abdülhakim Orhanoğlu Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger'e makamında ziyarette bulundular.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Okulu Müdürü Tuncay Utku ve Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Okulu  Görsel Sanatlar öğretmeni Aşkın Ayrancıoğlu ile birlikte Vali Köşger'e ziyarette bulunan Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Okulu öğrencileri İrem Uysal ve Abdülhakim Orhanoğlu  içerisinde yarışmaya katıldıkları  ve dünya birincisi oldukları karikatürlerin  yer aldığı bir tabloyu  hediye ettiler.

Her iki öğrenciyi de kazandıkları bu büyük başarıdan dolayı tebrik eden Vali Köşger, ziyaret sonunda İtalya Spilimbergo Orta Öğretim Enstitüsü, tarafından düzenlenen “Barış ve Hoşgörü” konulu 18. uluslararası karikatür yarışmasında Dünya birincisi olan İrem Uysal ve Abdülhakim Orhanoğlu'na birer saat hediye verdi.

Vali Köşger, öğrencilerin bu başarısında büyük emeği olan Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Okulu Görsel Sanatlar öğretmeni Aşkın Ayrancıoğlu'na da teşekkür etti.

Ziyaret toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 17:40

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER