Birlik Beraberlik Mesajı Verdiler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop İl Başkanlığı tarafından 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere yönelik değerlendirme toplantısı yapıldı.

Birlik Beraberlik Mesajı Verdiler

  Otel 117’de gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına CHP İl Başkanı Kadir Yavuz, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Salim Akbaş, Erdinç Şimşek ile CHP Sinop Milletvekili 1. Sıra adayı Barış Karadeniz ve 2. Sıra adayı Mustafa Acun katıldı. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları veren CHP İl Başkanı Kadir Yavuz, tüm Türkiye'de olduğu gibi Sinop'ta da tüm teşkilat olarak seçimlere hazırlandıklarını söyledi. 

Yavuz, Sinop'ta 2 milletvekilliğini de alacaklarına inandıklarını ifade ederek, seçmenden destek istedi. 

Daha sonra söz alan CHP Sinop 1. sıra Milletvekili adayı Barış Karadeniz, 7 Haziran seçimlerinde tüm Türkiye’de CHP’nin iktidar olma kavgası verildiğini söyledi. İktidar olma yolunda başlatılan çalışmaların durmaksızın devam edeceğini belirten Karadeniz; "Bildiğinizi gibi seçimler öncesinde Türkiye’de bir önseçim yaşandı ve bu ön seçimde biz milletvekili adaylarımızın yüzde 85’lik kısmını belirledik. Bu ön seçimden çıkan sonuç Türkiye’ye bir demokrasi dersi verdi. Bu sonuçlardan çıkan enerjinin sandığa yararlı olacağı kanısındayım. Seçimlerde halkla iç içe bütünleşerek hedefimiz Sinop olacak. Diğer siyasi parti temsilcilerinin adayları kim olursa olsun amaç ülke ve Sinop siyasetiyse aynı masada toplanıp ülkemizin geleceğini tartışabiliriz. Adaylık sürecinde benden diğer partilerin adayları hakkında karalayıcı kötü bir söz duymayacaksınız. Çünkü biz bundan sonraki yapacaklarımızı halkımıza anlatacağız. Bizim yapacaklarımız Türkiye'nin kaderini değiştirecektir diye düşünüyorum" dedi.

Toplantıda son olarak konuşan CHP Sinop 2. sıra Milletvekili adayı Mustafa Acun; “Türkiye’nin en temiz partisi olan CHP’nin bir üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Acun; “Bir tane belediye başkanımız hakkında arsızlık yolsuzluk söylentileri çıkmadı. Eğer başkaları biz Sinop’ta 2-0’ı alacağız diyorsa bunu bizim herkesten daha çok istediğimizin bilinmesini istiyoruz ve bunda da iddialıyız. 7 Haziran seçimlerine "kader seçimleri" olarak bakıyoruz. Kimin milletvekili olacağı değil, CHP'nin iktidar olacağı önemli. Biz bu amaçla yoldayız" diye konuştu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 08:28

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER