Birlikte El Ele Güzel Günlere

Hakkı Zafer Tunç Ramazan Bayramı Mesajı yayınlarken “Birlikte El Ele Güzel Günlere” sloganı ile Çarşı Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Birlikte El Ele Güzel Günlere

Tunç Mesajında

“Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.” dedi.

Bayram mesajının devamında Çarşı Mahallesi muhtar adaylığını açıklayan Hakkı Zafer Tunç; “İçinde bulunduğumuz pandemi sebebiyle kapınızı fazla çalamadık. Mahalle sakinlerimizin bu durumu anlayışla karşılayacağını düşünüyor, yeni dönemde inşallah sağlıklı günlerde ortak akılla hizmet edebileceğimiz günlerde buluşmak dileğiyle Gerze’me olan sevdam için, daha nezih bir Çarşı Mahallesi için birlikte el ele emek vermek için sizlerin oylarına talibim. Saygılarımla.” Dedi.

Hakkı Zafer Tunç kim?

27 Temmuz 1968 Gerze doğumlu olan Tunç ilk, orta ve lise eğitini tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesine giriş yaptı. 1985 yılında Gerze’de esnaflığa başlayan Tunç 2003 – 2015 yılları arasında Gerze Meslek Yüksek Okulu’n da görev aldı. Evli ve bir çocuk babası olan Tunç kendi kıraathanesini işletmekte olup Gerze’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri ve derneklerde kurucu üye olup yönetim kurullarında görev yapmakta.   

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2021, 10:45

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hsn
Hsn - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun.mahallemize gerze ve gazeliyi bilen özü kökü gerzeli olan bir muhtar yakışır geçmiş örneklerde olduğu gibi....

banner381
SIRADAKİ HABER