Birlikten Hizmet Doğar

Kurumlar arası koordinasyon ve işbirliği sonucu yapılan asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Birlikten Hizmet Doğar

İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Gerze Belediyesi arasında yapılan protokol sonucunda ilçemiz Mezarlık Yolu, Yeni Mahalle sınırları içerisinde ki bozuk caddeler ile Gerze Devlet Hastanesi Bağlantı yolunun asfalt çalışmaları tamamlanarak Gerze halkının hizmetine sunuldu.

Asfalt malzemeleri Gerze Belediyesi, çalışmalarda kullanılan iş makinalarının ise Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından temin edildiği kollektif çalışma ile ilgili olarak gazetemize konuşan Gerze Belediye Osman Belovacıklı yaptığı açıklamada

 “İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliğine teşekkür ediyorum. Bu güç birliği ile birlikte hareket ettiğimizde Gerze’mize hizmet sunma aşamasında neleri başaracağımızı gördük.  Bu tür çalışmaların bundan böyle de aralıksız sürdürülmesi diğer kurum ve kuruluşlara da örnek teşkil edeceği inancındayım. Asfaltlama işlemi tamamlanan yollar halkımıza hayırlı olsun.”  dedi.























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 16:25

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mithat TUZCUOĞLU
Mithat TUZCUOĞLU - 8 yıl Önce

olması gereken zaten buydu ,kurumlar arası iletişimsizlik, koordinasyon eksikliği, bazı idarecilerin siyaseten babalarının çiftliği gibi hareket etmeleri yüzünden hizmet ve maddi kayıplar, vatandaşın mağduru, zaman kaybı, boşa gidenler israfların bedelini kim ödeyecek. gerçekten işini yapanlar alınmaz bu sözlerimden diğerleri umurumda bile değil.

GERZELİ
GERZELİ - 8 yıl Önce

o asfalt dediğiniz şeyi ilk yağmurda görürsünüz neoluyo gençlik caddesine bir yilda 3 defa yaptiniz yazik değilmi o 3üne yaptiğiniz masrafi toplayip sicak asfalt yapsaniz sürekli masraf etmeseniz halki mağdur etmeseniz olmazmi

banner381
SIRADAKİ HABER