Boyacılıktan Patronluğa

Hemşerimiz Veli Demircan usta pazarlayarak kendi işinin patronu oldu.

Boyacılıktan Patronluğa

Veli Demircan 11 yaşında çıktığı gurbet yolculuğunda kendini İstanbul’da bulmuş. Yıl 1993, marangoz çıraklığı ile birlikte sürdürülen ayakkabı boyacılığı ile başlayan ve kendi işinin patronluğuna yükselişin hikayesi de böyle başlamış. Elde çanta seyyar servislikle devam eden süreç, kendi inşaat şirketini kurmasının ardından, sektördeki açığı görmesi ve iş potansiyelini keşfetmesi ve insanlardaki ustalara karşı güvensizliği fark etmesi, onu Türkiye’de bir ilke imza atma noktasına taşımış.

Pekiyi Veli Demircan ne yapmış? Öncelikle yaptığı son derece geniş bir piyasa araştırmasından sonra 2013 yılında, “ustayeri.com ve ustaburada.com” adlı internet sitelerini kurmuş. Demircan bu sitede bir işyeri ve konutta, bir usta tarafından yapılabilecek her türlü inşaat, tamirat, tadilat, bakım, onarım ve montaj hizmeti veriyor. Pekiyi bu sistemden yararlanma koşulları ne? Siteye giriyorsunuz, size gerekli olan usta ilgili bölümü tıklıyor, talebinizi sunuyorsunuz ve anlaşmayı yapıyorsunuz. Bu arada aynı işlemi sitenin direkt kumanda merkezi aracılığı ile de yapabiliyorsunuz. İş bitiyor, siz aldığınız hizmeti kontrol ediyorsunuz. İstiyorsanız, beğenmediğiniz yerlerde değişiklikler talep edebiliyorsunuz ve ücretinizi ödeyip işi teslim alıyorsunuz. Kısa süre sonra bir sıkıntı yaşamanız durumunda, siteye durumu bildiriyorsunuz ve gerekeni site yaptırıyor. Yani bir nevi garanti sistemi uygulanıyor.

Veli Demircan; yatırım ve ortaklık tekliflerine açık olduklarını ifade ederken, bu işle iştigal edenleri, Türkiye’nin en seçkin firmalarının bulunduğu sitede sizleri de sanal alemde bir işyeri açmak suretiyle büyümeye, Türkiye genelinde verdikleri hizmetten tüm vatandaşlarımızı yararlanmaya davet ediyor.

https://www.ustayeri.com/

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 15:24

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

veli başkan;;azimli bir hemşehrimizidr..yapacağim dediği bir şeyi eğer aklna koymuşsa mutlaka onu ne yapar,yapar yerine getirir...kendisini tebrik ediyorum..başarilari daim olsun diyorum...sultanbeyliler gerzeliler derneğininnde başkanlığını yapmış biri olarak ilşkileri daima sıcak,samimi ve güven duyulacak bir karaktere sahip, yüzü gülen ve işine hemşehrisine düşkün efendi ve saygılı birisidir...benim beğenimi her insan kazanamaz...bildiğim kötü bir şeyi varsada asla ona methiyelerde düzmem oğlu düzmem.veli başkan başarın başarımzıdır diyor gözlerinden öpüyorum..!!!!!!!!!!!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER