Boyanıyor!

Vatandaşlarımızdan bazılarının ısrarla kirletmekten yorulmadığı duvarlar yeniden boyanıyor.

Boyanıyor!

Gerze’nin tarihinde en eski yerleşim yerlerinden birisi olan Köşk Burnunda yer alan Deniz Feneri ‘nin yıllardır tadilatı yapılamıyor.

İstanbul Kıyı Emniyet Müdürlüğü’nün hizmeti alanında bulunan yer ile ilgili olarak Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı gerekli yazışmaları gerçekleştirmesine rağmen henüz bir sonuç alamadı. Vatandaşlardan gelen şikâyetler ve istekler doğrultusunda hem Deniz Feneri Duvarı üzerinde bulunan yazıların çirkin görüntüsünden kurtulabilmek hem de çevresindeki hayli yıpranmış korumalıkların görüntüsünü düzeltebilmek amacıyla bu sabah itibariyle duvarları beyaza korumalıkları ise siyah renge boyanmaya başladı. Resmi olarak yapılan yazışmadan sonuç alınacağı zaman Deniz Feneri ve çevresi Gerze Belediyesi’nin hazırlamış olduğu yeni proje ile eski yıpranmış görüntüsünden uzaklaşarak yeni modern görüntüsüne kavuşacak.

Haber: Özge İnce






Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 10:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli vatandaş
gerzeli vatandaş - 8 yıl Önce

iyi akşamlar gerzeye yakışmayan bir görüntüydü. gerzeye gelen yerli ve yabancı turistler acısından nahoş ve güvenliksiz bir köşk burnundaki fenerin tamiratı inşAllah yamama gibi değil de sıfırdan demir korkulukları değiştirilmesi düşüncesindeyim. umarım tahtadan yapılmaz ufak bir yaslanmada kazaya sebebiyet olur.

banner381
SIRADAKİ HABER