Bu Borç Ödenmez..!

Şehit yakınları ve gazilerimiz onurlarına verilen yemekte buluştular.

Bu Borç Ödenmez..!

Gaziler günü nedeniyle geleneksel olarak her yıl verilen, ancak bu yıl araya Kurban Bayramının girmesi vesilesi ile gecikmeli olarak tertiplenen, şehit yakınları ve gazileri bir araya getiren yemek 29 Eylül 2015 günü akşamı Gerze Otel’de gerçekleştirildi.

Yemeğe Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon Komutan V. J. Asb. Kd. Bşçvş.  Hakan Aydemir, Belediye Başkan V. İrfan Sağır, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, şehit yakınları ve kahraman gazilerimiz ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldılar.

Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemek sonunda İlçe Müftüsü Ali Işık’ın yaptırdığı duanın ardından, gecenin anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmada Kaymakam Bülent Bayraktar; “Devletimizin bekası ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda ederek ebediye intikal eden şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Aynı duygularla vatan savunmasına katılan ve gözlerini dahi kırpmadan vatan uğruna canlarını feda etmeye hazır bir şekilde kahramanca savaşıp devletimizi bize teslim eden, aramızda olan ve olmayan tüm kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Gaziler günü nedeniyle Gerze Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları ve gazilerimiz onuruna verilen yemek anıların paylaşıldığı sohbetlerin ardından sona erdi.





























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 10:02

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

yemeğe katılanların çoğu ne şehit yakını nede gazi.dikkatli bakalım.evet onlara borç ödenmez.

TÜRK VE TÜRK OĞLU TÜRK
TÜRK VE TÜRK OĞLU TÜRK - 9 yıl Önce

gazi̇ yakinlarini davet edi̇lseydi̇ daha i̇yi̇ olurdu bazi simalar nerde beleş varsa ordalar

dikkat
dikkat - 9 yıl Önce

resimlere bakıyoruz hep tanıdıgımız ınsanlar onlarda ne gazi ne sehit yakını sadece devlete kendilerini acındırarak kumanya alan insanlar var aralarında sehitlik mertebesi yuksek mertebe yakını olmakta ordaki bazı sahıslarla alakalı degiller saygılar

gerzeli
gerzeli - 9 yıl Önce

evet bütün yorumlara katılıyorum ama bunlar ni̇yazi̇ olarak katılmıştır belki

VATAN SEVER
VATAN SEVER - 9 yıl Önce

arkadaş orada bi̇r tane bi̇le gazi̇ göremedi̇m.nerde beleş oraya yerleşenler gelmi̇ş ayrica çogusunun maddi̇ durumu i̇yi̇ olanlar yeri̇len yemek yeri̇ne ulaşmamiş sayin kaymakamim seneye daha i̇yi̇ düzenleni̇r i̇nşAllah

banner381
SIRADAKİ HABER