Bu Çarşı Gönül İşi

Muhtaç Talebeleri Koruma Derneği, Gerze Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri yararına düzenlenen kermesin açılışına CHP tam kadro katıldı.

Bu Çarşı Gönül İşi

  Muhtaç Talebeleri Koruma Derneği Gerze Erkek Öğrenci Yurdu tarafından İlçemiz Yakup Ağa konağında her yıl düzenlenen kermes bu yıl 29 Temmuz 2014 Salı bugün saat 10 30 da CHP Grup Başkanvekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara, 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı İdris Öztürk ve çok sayıda halkın katılımı ile gerçekleşti.

  Dernek Yöneticisi Yusuf Dursun’un yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından CHP Grup Başkanvekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay ile Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı katılımcıların bayramını kutlayarak kısa bir konuşma yaptı.

  10 gün boyunca her gün saat 08.00-21.00 saatleri arasında açık kalacağını ifade eden dernek yöneticisi Yusuf Dursun, kermesin ev eşyası, yiyecek, içecek, hamur işleri, et türleri, giyecek, mutfak eşyaları, oyuncak ve kırtasiye reyonlarından oluştuğunu söyledi.











































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2014, 13:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

bu açılışta herşey açıga çıktı herhalde chp ile bu cematinde beraber oldugu açık artık açılışta birtane akp li yok ey müslüman kardeşim akıllı ol on agustos ta bu ittifaka gerekli cevabı ver

SEN GERZELI ISEN BEN DEGILIM
SEN GERZELI ISEN BEN DEGILIM - 10 yıl Önce

bı hayırlı olsun demeyı beceremıoruz . yok chpli yok akpli abı bırakın bu işleri . sıyasetle muslumanlıgın ne alakası var. ılla camıye gıden mı musluman oluyor. seçım oncesı bunu yapanlar önlerde saf tutanlarmi musluman oluyr.osman başkan sağci solcu inancli inancsiz die ayirt etmeden elinden geleni yapiyor. helal olsun başkanm.

adnan eroğlu
adnan eroğlu - 10 yıl Önce

akp nin sinopta milletvekili yokmu her etkinlikte chp nin vekilini görüyoruz süleymancılar belediye seçimlerinde oymu vermediler yoksa vekil onun için misillememi yapıyor ama önümüzde cumhurbaşkanlıgı seçimi var gerzeli ilcesine uramayan vekile dersini verir ha sayi bu resimin karalerinde hiç bir ak partili kardeşimizide göremedim yoksa gerzede ak parti iflasmı etdi

yine gerzeli
yine gerzeli - 10 yıl Önce

her şey açığa çıktı dediğiniz zaman bir şeyleri bilerek konuşmak daha seviyeli olur sanırım bağımsız ve millete mal olmuş bir hizmeti değerlendiriken lütfen öğrenerek yazmalısın bir tane ak partili yok dediğinizde sayın il meclis üyesi ahmet burma hangi partiye mesup ikinci konu iktidar partisinin de davetli olduğunu bilmekteyim sayın mehmet ersoy iç işleri komisyonu başkanı da davetli̇ olduğu ancak yoğu proğraminin olduğunu teşki̇latin davete katilmalarini parti̇ deki̇ bayramlaşmada herkes bi̇lmektedi̇r sayin gerzeli̇ lütfen ezberci̇ olmayin saygilarimla

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 10 yıl Önce

bu bir kermes.sonuçta bir hayır işi.chp tüm teşkilatı ile oradayken, burada bir kıskançlık gösterilerek neden hiç akp'li yok demek suretiyle bu hayır işini sahiplenenlere taş atmak çok yakışıksız olmuş. ortada, soruyu soranın meşrebinden kaynaklanan bir durum olsa da, olayın eleştirilecek bir yönü de yok değil. eleştirilecek durum, akp gerze teşkilatının toplumsal olaylarda neden organize olamadığıdır. bu bir liderlik sorunudur ve bu sorunun kadir gündoğdu sonrasında da devam ettiği malumdur. akp ilçe teşkilatı bu işi yorumculara ihale etmek yerine şapkayı önlerine koyarak neden gerzede bir arpa boyu yol alamadıklarını düşünmelidir. şayet, akp ilçe teşkilatı tüm kolları ile birlikte kermese gelip hayırlı olsun demek isteselerdi, kermesi düzenleyenler onları kapıdan içeri koymayacak değillerdi sanırım. gka

mithat Tuzcuoğlu
mithat Tuzcuoğlu - 10 yıl Önce

kim olursa olsun,kim yaparsa yapsın,sorun değil ama o binayı nasıl kullanılacağına bir an önce karar verilsin. o kadar harcama yapılıp binayı yeniden çökmesini bekler gibi bir durum var, o bina için çözümler ,fikirler var ama birileri halt edip duruyor. atıl durumda kalmasına sebep olanları şiddetle kınıyorum.insanların hizmetine sunmak yerine yeniden göçmesini beklemeyin artık.olaya siyasi bakmak elimizdekilerin yok olmasını sağlamaktan öteye geçmez.

banner381
SIRADAKİ HABER