Bugün Başlıyor.

Plaj voleybolu finali için gözler Sinop’ta.

Bugün Başlıyor.

Bölgesel müsabakalar ve Türkiye finali olmak üzere iki aşamalı olarak organize edilen TVF Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi’nde bölgesel müsabakalar; Antalya, Ankara, Bursa, Elazığ, İstanbul, İzmir, Mersin, Mardin ve Samsun olmak üzere dokuz şehirde sona erdi. Müsabakalar sonucunda TVF Plaj voleybolu kulüpler ligi finaline katılacak 32 takımda belli oldu. Çift devreli lig usulüne göre yapılan maçlar sonunda bölgelere verilen kontenjanlara göre bu illerden çıkan en iyi 16 bayan, 16 erkek takımları Türkiye Finali’ne katılma hakkı kazandılar. TVF ve Sinop Belediyesi işbirliğinde düzenlenen final etabı, Sinop Kumkapı Halk Plajı’nda, Poyraz Spor Kulübü organizatörlüğünde, 30 Haziran-2 Temmuz 2017 tarihlerinde yapılacak.
TVF Plaj Voleybolu Kulüpler ligine Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) büyük önem veriyor. FIVB Plaj Voleybolu Organizasyonlar Direktörü ve FIVB Yeni Organizasyonlar Proje Direktörü, Sinop'taki Kulüpler ligi final organizasyonunu ziyaret ederek, TVF ve Belediye yetkilileri ile temaslarda bulunacaklar.

Grup + Tek eleme sistemine göre oynatılacak Final etabında; ilk sekize giren erkek ve bayan kulüplerine toplamda 68 bin TL para ödülü dağıtılacak. Derece alan kulüplerin sporcuları Pro Beach Tour puanı da kazanacak. Ankara, Antalya, Bursa, Elazığ, İstanbul, İzmir, Mardin, Mersin ve Samsun’da, bölgesel olarak yapılan maçlar sonunda, Sinop’taki final etabına katılmaya hak kazanan 16 erkek 16 bayan kulübü erkeklerde Anadolu Beyi Spor Kulübü, Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, Ankademi, Antalya Büyükşehir Asat, Boğaziçi Sunak Petrol, Büyükdere Spor Kulübü, Halkbank, İzmir Boğaları Spor Kulübü, Park Antalya Spor Kulübü, Park Saint Josepliler Spor Kulübü, Samsun DSİ, Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü, Sorgun Belediye, TVF Lisesi Voleybol İhtisas Kulübü, Vakıflar Spor,47 Mavi Spor Kulübü katılım sağlarken bayanlarda Anakent S.K, Ankara Çankaya S.K.,Arem AGSSK, Bursaspor, Çeşme Belediye Spor, Elazığ Bordo Atletik S.K.,GMB Çamlık Spor, İstanbul Voleybol, Kızıltepe Eğitim Spor, Maliye Okulu Mezunları S.K., Manisa Büyükşehir Belediye S.K., Niksar Belediye, Park Antalya ve Şile Belediye Spor olarak katılım sağlayacak.


 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER