Bugün Günlerden “OFF-ROAD”

Karadeniz Kupası 1.Ayak Off-Road yarışlarında heyecan dorukta idi. Haberin Videosu

Sinop Off-Road Kulübü tarafından düzenlenen ve Cayva mevkiinde bugün saat:11.00’de startı verilen yarışlara Gerzeli ve çevre illerden gelen yarış severler yoğun katılımları ile damgalarını vurdular. Karadeniz Bölgesinden tüm Off-Roadcıların son derece kaliteli ve tehlikeli bir parkurda gerçekleştirdikleri yarışlar tanık oldukları görüntülerle izleyenlere son derece zevkli ve heyecanlı dakikalar yaşattılar.

Gerze Doğan Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin onur konuğu olarak katıldıkları yarışmaları, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Sino5p İl Başkanı Barış Ayhan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı,  İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu ve Türkiye’nin birçok yerinden gelen yarış severler zevkle izlediler.

Yetkili kuruluşların sağlık, emniyet ve asayiş ile ilgili her türlü önlemleri aldığı Karadeniz Kupası Off-Road 1. Ayak Yarışları arzu edilmeyen hiçbir olumsuz gelişme yaşanmadan başladığı gibi sona erdi.

Bu son derece başarılı organizasyon sonunda yarışmada dereceye girenler için akşam saat:18.00’de Festival Alanında yapılan ödül töreniyle son bulacak.










































































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2016, 14:09

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER