Çalgı Çengi İle Sokak Sokak Gezmekte Ne?

Sinop İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Şanlan sosyal paylaşım sitesinden Boyabat ilçemizde yapılan Ramazan etkinliği hakkında eleştiride bulundu.

Çalgı Çengi İle Sokak Sokak Gezmekte Ne?

Sosyal Paylaşım sitesindeki Şanlan’ın paylaşımı;

Geçen hafta Belediye Meclis Üyelerimizin usulsüz ihaleler ve alımlarla ile alakalı soruları gündeme getirmesi neticesinde milletimizin parasını nasıl çarçur ettikleri, yandaşlarına nasıl peşkeş çektikleri Boyabat gündeminde konuşulmaktadır. Bu konuda Sinop kamuoyu açıklama beklemektedir.

Boyabat Belediye Başkanı Sayın Şefik ÇAKICI' yı hemşerilerimiz adına uyarıyoruz. Milletimiz canının ve tenceresini kaynatabilmenin derdinde.

Siz ise siyaseten kazanım sağlamak ve ön almak için milletin sağlığını tehlikeye atıyorsunuz.

AKP İl Başkanı, Milletvekili, AKP tabanı bu durumu görmüyor mu? AKP içindeki sağduyulu arkadaşlarımızın Sn. Başkanı ikaz etmesini bekliyoruz.

Bunlar yasak, kanun, nizam dinlemiyor. Bu yanlış işlere dur diyecek hiç mi vicdan sahibi, makam sahibi kalmadı?

14 Nisan günü İçişleri bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda Sinop Valiliği' nin İl Hıfzıssıhha Kurulu' nun almış olduğu tedbirler ile bağdaşmayan bu etkinliğin sonucunda ortaya çıkabilecek olumsuzlukların vebalini kim üstüne alacak?

Milletimiz can derdinde, ekonomik krizle boğuşup boş tencerelere kaşık sallarken çalgı çengi ile sokak sokak gezmekte ne? Bu milletin hali hiç mi umurunuzda değil?

Boyabat'ımızın sağduyulu, milli ve dini hassasiyetleri yüksek olan hemşerilerimizin bu şımarıklığa müsaade etmeyeceğini düşünüyoruz. Lütfen arkadaşlar, hastanelerin dolup taştığı, vaka sayılarının arttığı, hepimizin risk altında olduğu bu olağanüstü durumda bu tip siyaset kokan, Ramazan ayının manevi havasını bozan davranışlara müsaade ve tolerans göstermeyelim.

Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesinden gelen ekibe kaç lira verilmiştir? Ulaşım+yemek+konaklama masrafları ne kadar tutmuştur?

Boyabat Belediye Başkanına tavsiyemiz; bu tür etkinliklerin ne yeri ne de zamanıdır. Harcayacağı paraları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırması doğru olandır...

Saygı ve sevgilerimle.

İYİ Parti Sinop İl Başkanı

Yılmaz ŞANLAN

Lingi: https://www.facebook.com/100016267239095/posts/854523328433234/

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2021, 13:38

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER