Çarşı termik santrale de karşı.

Gerze Çarşı Grubu, Gerze Gündem’e basın açıklamasında bulundu.

Çarşı termik santrale de karşı.

19 Mayıs Perşembe günü saat 20.30’da hükümet meydanında yapılan gençlik şöleninde, termik santral karşıtı pankart açarak sloganlar atan çarşı grubunun basın açıklaması şöyle:

Çarşı grubu, termik santral konusunda verdiği onurlu mücadelesini, amaçlarına ulaşıncaya kadar devam ettireceklerini açtığı pankartla ve attığı sloganlarla göstermiştir. Tüm kamuoyuna Gerze’nin sahipsiz olmadığını bir defa daha hatırlatmıştır.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve ilkeleri dışında, kendisi de dâhil olmak üzere her şeye karşı olan çarşı grubu, tıpkı 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak milli mücadeleyi başlatan Mustafa Kemal Atatürk ve ülkemizi işgal eden düşmanlara karşı göğsünü siper eden kahraman Türk Halkı gibi, bu şehit kanıyla sulanmış ata mirası vatanımızın toprağını, suyunu, havasını, denizini gelecek nesillere tertemiz aktarmak ve arkasında yabancı şirketlerin olduğu termikçi şirketin güzel İlçemize vereceği zararlara engel olmak için ölümüne mücadele edecektir. Hatta bu uğurda, gerekirse en büyük mertebe olan şehitlik mertebesine seve seve ulaşacağımızın herkes tarafından bilinmesini istiyoruz.

Her hangi bir kişinin, kurumun ya da kuruluşun çatısı altına girmeden, sadece kendi duygularıyla hareket eden çarşı grubu, ambleminde Türk bayrağı olan ve O’nu göğsünde gururla taşıyan Beşiktaş taraftarıyla ve Beşiktaşlı duruşunun verdiği gurur içerisinde bu mücadeleyi verecek ve toprağını termikçi şirkete ya da başka bir yabancı sermayeye teslim etmeyecektir.

 

Rıza Belovacıklı

Gerze Çarşı Grubu Basın Sözcüsü

 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
HAMZA57
HAMZA57 - 13 yıl Önce

BEN BİR GERZE SEVDALISI VE GS TARAFTARI OLARAK BJK ÇARŞI GRUBUNUN BU ONURLU DURUŞUNDAN DOLAYI TÜM ARKADAŞLARI TEBRİK EDER BU YOLDA MÜCADELE HIRS VE AZİMLERİNİN İLELEBET DEVAM ETMESİNİ RİCA EDERİM.SYGILARIMLA

SELDA & HAMZA
SELDA & HAMZA - 13 yıl Önce

HELAL SANA! SEN VE SENİN GİBİLER OLDUĞU SÜRECE BU OYUN BOZULACAK GERZEMİZ MÜKEMMEL KALACAK

Nur Özada
Nur Özada - 13 yıl Önce

ÇARŞI'YI DESTEKLEMEK ONURLU MUCADELEMİZDE HEP YANIMIZDA OLDU DÜN AKŞAM Kİ BU EYLEMİMİZDEDE BU DESTEĞİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİYORUM RIZA BAŞKAN ... :)

DÜZCEDEN
DÜZCEDEN - 13 yıl Önce

BU ŞEKİLDEKİ DİK DURUŞLAR BİZİM YARINLARA DAHA GÜVENLE BAKMAMIZI , YENİ NESİL GENÇLİĞE VATANIMIZA OLAN SEVGİLERİNİ PEKİŞTİREN DURUŞLARDIR.GERZEMİZE SAHİP ÇIKALIM.YAŞASIN ÇARŞI

uğur
uğur - 13 yıl Önce

Genç Fenerbahçe taraftarı olarak sizleri tebrik ediyor ve bu onurlu mücadelenizde yalnız kalmayacağınız belirtiyorum.

unal yavuz
unal yavuz - 13 yıl Önce

kardeşim görüşemiyoruz.bole şeylere ihtyacın olursa baskisanatlari comdan mail adresimi bulabilirsin.
devam gözümsünn..)) gelirsen haberim olsun bi maca gel biberliyelim acılışta real madrid gelecek uyarsa

banner381
SIRADAKİ HABER