Çatıdaki düşman.

Gerze’nin merkezinde baz istasyonu mu kuruluyor?

Çatıdaki düşman.

  Büyük şehirlerde evlerin çatılarında sıkça rastlanır olan baz istasyonlardan bir benzeri de edinilen bilgiye göre ilçemiz merkezinde inşa edildiği yönünde halk arasında yaygın söylentilere yol açmakta.  Duyumlar halkın tepkisi ni çekmekle beraber yetkililerden açıklama beklemektedir. Eğer ilçemizde böyle bir girişim var ise alttaki linkten baz istasyonları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

//www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=81585%20

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2012, 15:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
faruk şahin
faruk şahin - 12 yıl Önce

sayın editör başlığı yanlış atmışsın çatıdaki düşman değil cebindeki düşman diyeceksin malum cep telefonunu kullanmazsan çatıdaki baz istasyonuna ihtiyacın olmaz dimi ama .biz ne istiyoz her türlü rahatlıktan faydanalalım telefon her yerde çeksin ama baz istasyonu olmasın ne kadar güzel. bu iş ben kapitalizme karşıyım deyipte cebinde marlboro siğarası üstünde lıves pantalon ayağında nike giymeye benziyor.birde örnek vereyim yaşadığım bir örnek vatandaş evine yakın yere çöp konteynırı istiyor olur diyorlar koyalım sizin binanın yanına koyalım 2 konteynır vatandaş olmaz diyor benim binamın önüne başka yere koyalım nereye bir başka vatandaşın binasının yakınına tarif ediyor yani anlıycan hayatımız kolaylaşsın ama bunun getirdiği külfetlerden ben uzak kalayım ne güzel dimii

sabırlı
sabırlı - 12 yıl Önce

hiç bir kurum veya hiçbir kişi, insanların sağlığıyla-para kazanmak uğruna- oynayamaz. bu baz istasyonu kimden izin alınarak kurulmuş,kim ya da kimler izin vermiş? baz istasyonu kurmak yasak değil mi? rahat yaşamak için ölmek mi gerekli?

banner381
SIRADAKİ HABER