Çavdar’ı Yalnız Bırakmadılar

İSTANBUL- Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Keramettin Arpacı ve yönetim kurulu üyeleri mahalli sanatçılarımızdan Ali Osman Çavdar’ın yeni hazırladığı “Oy Kızlar’ ismini verdiği albümün tanıtım gecesine katılarak destek verdi.

  Sevilen sanatçı Ali Osman Çavdar, yeni hazırladığı albümün tanıtımı için Esenler Yüksel Düğün Salonu’nda  “Albüm Tanıtım Gecesi”  düzenledi.  Çavdar’ı albüm tanıtım gecesinde sanatçı dostları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, işadamları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

“Oy Kızlar’ ismini verdiği 2’nci albümünün tanıtımını sevenleriyle birlikte yapan sanatçı Ali Osman Çavdar’ı SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı ve yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadı, geceye katılarak destek verdi.

Albüm Tanıtım Gecesi’nde sanatçı Ali Osman Çavdar’ın yanında olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden SİYAD Genel Başkanı Arpacı şunları söyledi: “Biz gerek dernek olarak gerekse şahsım olarak her zaman sanatçı dostlarımızın yanındayız. Onlara destek olmak, onların eserlerini geniş kitlelere ulaştırabilmeleri için elimizden gelen gayreti ve çabayı gösteriyoruz. Burada bulunmamızın sebeplerinden biriside Çavdar’ın sevincine ortak olmak, SİYAD olarak her zaman kendisinin yanında olduğumuzu hissettirmektir. Eser yapmak, albüm çıkartmak zor iştir. Ama sevgili dostumuz, sanatçımız Ali Osman Çavdar bu albümünde yer alan eserleri geniş kitlelere kısa sürede ulaştıracağından hiç şüphem yok. Kendisine başarılar diliyoruz.”
Ali Osman Çavdar'ın Album Tanıtım Gecesi Videosu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2014, 11:21
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER