Çelik “Gerze İçin Birleşelim” Dedi.

Abdullah Çelik, “Kimin öncülüğünde olursa olsun Gerze için birleşelim.” dedi.

Çelik “Gerze İçin Birleşelim” Dedi.

  Siyasetin eski duayenlerinden Abdullah Çelik gazetemiz aracılığıyla Gerze sevdalılarına seslendi. Çelik, “Gerze’miz Karadeniz Sahilinin coğrafi konumu itibari ile en güzel ilçesidir. Bu ilçe her şeye layıktır. Ben siyasetten şahsi menfaatim için hiçbir talep de bulunmadım. Benim isteğim üzerinde yaşamış olduğum bu ilçenin yükselmesi ve yücelmesi için olmuştur. Çünkü ben Gerze’ye 16 yaşında geldim. Gerzeliler beni 16 yaşında bağrına bastı. Benim bu halka minnet ve vefa borcum var. Hayatımın sonuna kadar bu düşüncemi muhafaza ediyorum. Gerze’ye hizmeti ibadet sayıyorum.

  Ekonomik, sosyal ve kültürel olarak istenen düzeye bir türlü ulaşmamış Gerze’mizin, ülkemizde hak ettiği yeri alması için; Gerze’nin sorunlarına duyarlı olan siyasi parti, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, meslek odaları, kooperatifler ve derneklerin bir araya gelerek oluşacak bir birliğin köylüsünden kentlisine, geç nüfusundan yaşlısına kadar tüm Gerzelilerin sıkıntısını tespit ederek çözüm yolları oluşturmak için bir araya gelinsin.

  Oluşturulacak olan bu birlik kimin öncülüğünde olacağı önemli değil, önemli olan ilçemize hizmet etmektir. “Bir elin nesi var iki elin sesi var” atasözüyle yola çıkalım Gerze için birleşelim.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 09:30

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER