Çiğdem Tekstil Kapılarını Açtı

İlçemizdeki tekstil işletmelerinin sayısı gün geçtikçe artıyor.

Çiğdem Tekstil Kapılarını Açtı

20 Kasım 2017 Pazartesi günü saat 12.00’de İlçemiz Atatürk Mahallesinde bulunan Çiğdem Tekstilin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıza Öztürk, personeller ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi gazetemize konuşan Çiğdem Özcan, “İlk şubemizin açılışını gerçekleştirecek olmanın heyecanı içerisindeyiz bugün. Üretim sektöründe yaklaşık yirmi senemi tamamladım. Beş sene önce Gerze’ye geldim ve bir tekstil fabrikasında müdür olarak çalıştım. Gerze’yi çok sevdiğim için uzun vadede bir yatırım yapmak istedim ve ortağım Hasan Kırım ile Gerze’ye yeni bir tekstil fabrikası kazandırmak üzere gerekli adımları attık. 

Fabrikamızda özellikle kadın işçi istihdam ederek onların sadece ev işlerinde değil iş hayatında da başarılı olabileceklerini göstermek istiyorum. Bu kapsamda kadın ağırlıklı olarak şu an kırk tane çalışanımız bulunuyor. Hedefimiz bu sayıyı yüz elliye çıkarabilmek ve başka şubeler de açabilmek. Bizim fabrikamızın en önemli özelliği çalışma günlerimizin sadece hafta içi ve vardiyasız olması. İşçilerimiz sadece hafta içi 08.00-19.00 saatleri arasında pantolon üretimi gerçekleştirecek. Çalışmak isteyen herkese kapılarımız sonuna kadar açık.” dedi.

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 13:36
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER