Çocuk Doktoru Görevine Başladı

Gerze Devlet Hastanesine üçüncü kez bir çocuk doktorunun ataması yapıldı.

Çocuk Doktoru Görevine Başladı

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Gerze Gündem Haber aracılığıyla iki ay önce ilçemize çocuk doktoru atanacağının müjdesini vermişti. Belovacıklı,” Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş’ü ziyaretimizde ise ilçemizin en önemli sorunu olan çocuk doktoru ihtiyacını Sinop Milletvekilimiz Barış Karadeniz’in de desteğiyle kendisine ilettik. Müsteşarımız tarafından ilçemize çocuk doktorunun ataması yapıldı. Ayrıca kadın-doğum doktoru ihtiyacı ve yeni bir ambulans aracı için de kendisinden destek sözü aldık. “ şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doktoru Uzm.Dr. Hatice Bektaş 77.Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası ile 2 Ocak 2018 Salı günü Gerze Devlet Hastanesi’ndeki görevine başladı.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Doktoru Uzm.Dr. Hatice Bektaş Kimdir?

1988 İzmir doğumlu olup Hacettepe Tıp Fakültesini bitirmiş, Siirt Baykan Devlet Hastanesinde 4 ay pratisyen hekim olarak çalışmış olup, Uzmanlığını ise Hacettepe Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalında yapmıştır. Uzmanlık sürecinde 1 yıl boyunca başasistan olarak Hacettepe Üniversitesi’nde görev yapan doktorumuz mezun olduktan sonra 02.01.2018 tarihinden itibaren polikliniğimizde hasta kabulüne başlamıştır.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 6 yıl Önce

eğitim hayatı çok güzel doktor hanımın. başarılar dilerim.

hakan kara
hakan kara - 6 yıl Önce

o güzel doktorlar o beyaz atlara binip gittiler... gerze yine çocuk doktorsuz yine sessiz yine ıssız...

banner381
SIRADAKİ HABER