Çok sert açıklama!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir, ülke genelinde yaşanan terör olayları ile ilgili bir mesaj yayımladı. Terör olaylarında şehit düşen güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet dileyen Demir; “ PKK ve PKK’ya sırtını dayayan silahsız militanların amaçlarına ulaşamayacağını bir kez daha, çok kararlı ve güçlü bir şekilde duyuruyorum” dedi.

Çok sert açıklama!

Yaptığı yazılı açıklamayla ülke genelinde yaşanan terör olaylarını lanetleyen MHP Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir, teröre verilen her tavizin şahadet ve gözyaşı olarak geri döndüğünü söyledi. Demir; “Türk milleti peş peşe gelen acı ve kara haberlerle sarsılmaktadır. Felaket ve musibetler Türkiye’yi çembere almakta, köşeye sıkıştırmaktadır. Yıkım ve çözülme projelerine bel bağlayan müzakere ortakları ülkemizi kanlı bir mecraya elbirliğiyle taşımışlardır. Süreç ihanetiyle derlenip toparlanan, silahlanıp militan takviyesi yapan kiralık cinayet örgütü PKK tam bir ölüm ve şiddet makinesine dönüşmüştür” dedi.

ARTIK SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ

Açıklamasında artık sözün bittiği, her türlü mazeretin tükendiği noktaya kayıplar eşliğinde gelindiğini belirten MHP İl Başkanı Ceyhan Demir, terörün Türkiye’yi acımasızca vurarak Türk milletine ağır bir fatura çıkardığını ifade etti. Demir; “Bugün,  Iğdır da polis servis aracına düzenlenen hain saldırı yüreklere ateş düşürmüştür. Bu kapsamda bölücü PKK’lı caniler tarafından polis servis aracına düzenlenen bombalı saldırı sonucunda 14 kahraman polisimiz şehit düşmüştür. Milletimizi kedere ve hüzne boğan bu menfur terör eyleminden dolayı öfkemiz sınırsız, üzüntümüz tarifsizdir. Dün, Dağlıca da hainlerin 16 vatan evladımızı şehit etmesinin yankı ve sızısı çok tazeyken, bugün alınan vahim haberlerle milli vicdan bir kez daha yanmıştır. Ancak savaş şartlarında görülebilecek bu kayıpların sorumluları bir yanda AKP diğer yanda ise PKK terör örgütü olduğu kuşkuya yer bırakmayacak derecede ortadadır. Teröre verilen her taviz şahadet ve gözyaşı olarak geri dönmüştür” diye konuştu.

ÇÖZÜLME SÜRECİ TÜRKİYE’Yİ TERÖRÜN KUCAĞINA İTMİŞTİR

Hükümet tarafından uygulanmak istenen çözüm sürecinin ülkeyi huzura değil tam bir kaosa sürüklediğini ifade eden Ceyhan Demir, Türkiye’nin bir bölgesinin yönetilemez hale geldiğini söyledi. Demir; “Devlet Doğu ve Güneydoğu’da güvenlik ve kontrolü kaybetmiştir. Farklı il ve ilçelerde sözde özerklik ilanlarının sabırları zorlaması şöyle dursun; Türkiye’nin devlet aklına, egemenlik haklarına, hükmü şahsiyetine alenen meydan okuyan bir süreç devreye alınmıştır. Yaşananlar kâbus gibidir. Hiçbir merhamet duygusu taşımayan, insanlıktan en ufak nasibini almamış olan katiller Türk milletine ölüm yağdırmaktadır. Kurnazlık yapıp çözümü buzdolabına alarak zaman ve zemin kazanmakla oyalanan işbirlikçiler suçludur. Bölücülüğün sırtını sıvazlayıp PKK’nın açık veya örtülü propagandasını yapan sözde yazar, gazeteci, artist, siyasetçi, sermaye sahibi, akademisyen ve sivil toplum örgütü mensupları suçludur. İmralı canisini parlatıp, imajını yenileme densizliğine tevessül ederek Kürt kökenli kardeşlerimizin lideri yapmak için çırpınan köksüz ve kimliksizler suçludur. Devletin içine yuvalanmış, fakat milli menfaatlere aykırı hareket ederek PKK’nın silahlanmasını, provokasyonlarını korkakça ve kahredici bir pısırıkla izleyen çürümüşler suçludur” dedi.

BU ACIKLI, AMA AÇIK GERÇEKLERİ AZİZ MİLLETİMİZ MUTLAKA İDRAK ETMELİDİR

Yaşanan terör olaylarının asıl müsebbiplerinin çözüm süreci aldatmacasını rtaya atanlar olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Ceyhan Demir açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Ya bu kuşatma yarılacak ya da Türkiye’miz paramparça olacaktır. Bunun sonucunda ise kanlı bir iç savaş kaçınılmaz olarak gündeme gelebilecek, sonuçta Türk milleti bizzat devreye girerek meşru müdafaada bulunabilecektir. Herkes ayağını denk almalıdır. Türkiye’nin üç beş soysuza boyun eğmesi, küresel ve bölgesel güçlerin maşası olan hainlere göz yumarak teslim olması ham bir hayaldir. Çünkü başka bir Türkiye olmadığı gibi, sığınacağımız, gideceğimiz, göç edeceğimiz başka bir vatan coğrafyası de olamayacaktır. Hakkâri Dağlıca ve Iğdır da hayatlarını kaybeden asker ve polislerimiz başta olmak üzere, tüm şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Terörü lanetliyor, teröristlerin, bunlara destek veren vatansızların, PKK’ya sırtını dayayan silahsız militanların amaçlarına ulaşamayacağını bir kez daha, çok kararlı ve güçlü bir şekilde duyuruyorum.

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 10:37

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER