Coşkuyla Devam Etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla devam etti

  Gerze Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen ve bu yıl 5.si yapılan Çocuk Festivali programı Gerze Kapalı Spor salonunda saat 19 00 da gerçekleşti.

  Programa Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, Milli Eğitim Müdürümüz Özgür Tokgöz, siyasiler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  Atatürk ve şehitler huzurunda yapılan bir dakikalık saygı duruşu ve Haşim Zehra Tarı İlkokulu Müzik Öğretmeni M. Ali Diri yönetiminde İstiklal Marşımızın okunmasının ardından program Animasyonlar, Azerbaycan, Gürcistan, Makedonya, Edirne, Mersin halk oyunları, Sinop Grup Kuzeyin konseriyle devam etti.

  Gösterilerin sonunda plaket törenine geçildi. Plaketleri Azerbaycan Halk Dansları Topluluğu Ekip Lideri Emine Musayeva’ya Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gürcistan Halk Dansları Topluluğu Ekip Lideri Tariel Beidze’ye Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Gürcistan Drama Ekibi Başkanı Lali Lataria’ya, Makedonya Halk Dansları Topluluğu Ekip Lideri Yovan Ugarcev’e, Edirne Halk Dansları Topluluğu Ekip Liderine Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Merzifon Belediyesi Animasyon Ekibine Milli Eğitim Müdürümüz Özgür Tokgöz, Gürcistan Devlet Tiyatroları Rejisörü Rezo Baynazşili’ye Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı ve Gürcistan Gençlik Merkezi Müdürü Tomar Mesgidze’ye Belediye Başkanı Osman Belovacıklı verdi.

     Konuk ülkelerin oy birliği ile “Yılın Sanat Adamı Ödülü” ise Sedat Işıdı’ya verildi.

Programın Videosu

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 09:51

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER