Cumhuriyete Destek Sürüyor.

Gerze Belediyesi Cumhuriyete sahip çıktı.

Cumhuriyete Destek Sürüyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhuriyet gazetesinin bazı yazar ve yöneticileri hakkında "FETÖ/PDY ve PKK/KCK terör örgütlerine üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçlarından soruşturma başlatıldığını ve gözaltı kararının da bu soruşturma kapsamında alındığını açıklamıştı.

Başsavcılık, 18 kişi hakkında gözaltı kararı almış ancak aralarında eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay ve Nebil Özgentürk gibi bazı isimleri yurtdışında olduklarından gözaltına alınamamış, haklarında yakalama kararı çıkartılmıştı.

Cumhuriyet Gazetesi’nin yazar ve yöneticilerine destek vermek için harekete geçen Gerze Belediyesi, esnafları dolaşarak Cumhuriyet Gazetesi dağıtımı gerçekleştirmişti. Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın talimatıyla Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Deniz Mızraklı 15 Kasım 2016 Salı günü esnaflara Cumhuriyet Gazetesi dağıtarak bu konudaki desteğini sürdürmeye devam eti.

Haber: Özge İnce











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2016, 13:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
cemaleddin
cemaleddin - 7 yıl Önce

ingilizlerin kurgusu sonucu zuhur eden bu fitne odaklari insAllah bir sönecektir.

cin
cin - 7 yıl Önce

ama önce o gazeteyi taraf gazetesinin 2016 versiyonu haline getiren,ergenekon, balyoz ve benzeri davaları kutsayan,pkk,hdp sevicisi türk ü ve atatürk ü aşağılayan 2. cumhuriyetçi yetmez ama evetçi,etki ajanı güruhun elinden kurtarın oldumu amigolar

cin
cin - 7 yıl Önce

yorumlar neden yayınlanmıyor sayın sayın sayın

cin
cin - 7 yıl Önce

yorumu haber manşetten düşüncemi yayınlayacaksınız ne yapmaya çalışıyorsunuz

memo
memo - 7 yıl Önce

gerze sol düşünce ve ileri gelenlerin köle anlayışıyla hep geri kaldı

banner381
SIRADAKİ HABER