Deniz Bayramı’nın Ödül Töreni

Hava koşulları nedeniyle yapılamayan 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramının, deniz yarışmaları dışındaki ödülleri törenle sahiplerine verildi.

Deniz Bayramı’nın Ödül Töreni

  Şiddetli sağanak yağış nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan l Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramının 87. yıl kutlamaları ve ünlü Türk denizcisi ve haritacısı Piri Reisi Anma Programı çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Kaymakamlık toplantı salonu ve Kaymakamlık Makamında törenle verildi.

  12 Temmuz 2013 Cuma günü saat 10.00 da Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen ilk törene Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’ın yanı sıra Liman Başkanı Rüstem Akçay, Milli Eğitim Şube Müdürü, Süleyman Gümüş, Yelken Kulübü Başkanı Metin Çalmaz, Karlı TOBB okul müdürü Adem Yönet, Atatürk Ortaokulu Müdürü Hasan Kaya, Atatürk İlköğretim Okul Müdürü Md. Yrd. Özgür Tokgöz, Gazi İlköğretim Müd. Yrd. Mehmet Güney, dereceye giren öğrenciler ve veliler katıldı. “Haydi Denizi Anlat” resim ve “Denizde Yaşam” konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler için yapılan ödül töreninde konuşan Kaymakam Metin Kubilay “ ilçemizde Gerze Liman Başkanlığınca 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 87. yılı etkinlikleri çerçevesinde denizcilik ilgi ve sevgisi ile düşüncesinin yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize günün anısına hediyelerini vermek üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Konuşmasından sonra Kaymakam Metin Kubilay, etkinliklerdeki katkılarından dolayı Liman Başkanı Rüstem Akçay’a başarı belgesi sundu. Başkan Akçay duygularını” bu belgeyi almaktan onur duydum, hayatım boyunca bunu saklayacağım” şeklinde ifade etti. Kubilay daha sonra Haydi Denizi Anlat konulu resim yarışmasının 1. Gazi Mustafa Kemal İlkokulundan Orçun İstanbullu, 2. Atatürk İlkokulundan Ervanur Ertürk ve 3. Yenikent Cumhuriyet ilkokulundan Şükriye Yalım ile

  Denizde Yaşam konulu kompozisyon yarışması 1. Gazi Mustafa Kemal Ortaokulundan Bengisu Birinci, Atatürk Ortaokulundan Yaren Çakır ve 3. Karlı TOBB Ortaokulundan Zeynep Çakır’a kotradan oluşan ödüllerini takdim etti.

  Kaymakamlık Makamında saat 10.30 da düzenlenen törende ise voleybol turnuvasında dereceye giren takımların temsilcilerine ödülleri verildi. Buradaki törene Kaymakam Kubilay’ın yanı sıra Liman Başkanı Rüstem Akçay, Yelken Kulübü Başkanı Metin Çalmaz, Tarım Müdürlüğü takım kaptanı Özbay Akkaş, Gazi okulu takım kaptanı Ümit Yılmaz ve Tapu Müdürü İhsan Sandıkçı katıldılar. Törende yaptığı konuşmada Kaymakam “ ilk olan bu turnuvanın gelenekselleşmesi dileğiyle katılan kurumları tebrik ediyorum, kurumlar arası kaynaşma açısından önemli, bu yıl yapılan turnuva amacına ulaştı, önümüzdeki yıl katılım umarım artarak devam eder.”dedi. Liman Başkanı Rüstem Akçay ise; “programın hazırlanmasından neticelenmesine kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramını en iyi şekilde kutlamak istedik. Turnuvalar ve etkinlikler amacına ulaştı” dedi. Daha sonra voleybol turnuvasının 1. Tarım, 2. Gazi Ortaokulu ve 3. Tapu sicil temsilcilerine kupa ve kotradan oluşan ödülleri Kaymakam Metin Kubilay tarafından sunulmasıyla tören sona erdi.






























































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2013, 13:36
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER