Dereli’den 30 Ağustos Mesajı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Gerze Başkanı Koray Dereli 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

Dereli’den 30 Ağustos Mesajı

Başkan Dereli yayınladığı mesajda;

Türk Milletinin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren kutlu zaferin 93. yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve sevinci içindeyiz. Türk milleti olarak, geçmişten günümüze hangi coğrafyayı, kıtayı şereflendirmiş isek oralara onur haysiyet ve bağımsızlık nişanelerini yerleştirmiş bir milletiz. Yüzyıllardır bizim olan Anadolu’da ise Türk’ün bağımsızlık bayrağı her dönem dalgalanmış ve dalgalanmaya da devam edecektir.

Mondros kalıntıları, Sevr artıkları Şanlı milletimizden en büyük darbeyi; 6 Ağustosta başlayan ve 30 Ağustos 1922 de eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı’nda almıştır. Bu savaşla birlikte Türk düşmanları bir daha doğrulamamıştır.

Bu zafer  savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, Tarihi şanlı zaferlerle dolu Milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren ve kurtuluş mücadelesi veren diğer uluslara örnek olan bir zafer olmuştur.

Günümüzde ise içimizdeki Türk düşmanları, her alanda faaliyetlerini arttırmış, el ele kol kola kurucu iradeye savaş açmıştır. Geçici siyasi ikbal ve zevkleri için her yolu deneyenler ile vatan hainleri aynı mihvalde buluşmuş, dar alanda kısa paslaşmalarla haysiyet ve şereften bir haber çalışmalarına devam etmişlerdir.

Milliyetçi Ülkücü Hareket’in “Vatan Millet” için 4 maddelik taleplerine hayır diyen yine bu zihniyettir. Bunlar için Vatan seçimden seçime hatırlanan bir oy kaynağıdır. Din ise istismar edilecek bir hayat kaynağıdır.

Bütün bu çürümüş düzeni kabul etmemiz mümkün değildir. Bizim için Vatan namusumuzdur, şerefimizdir. Bayrağımız Şehitlerimizin kanıdır. Dinimiz ise bizi biz yapan inançlarımızdır, değerlerimizdir. Ülkücü  Hareket Vatanını ve değerlerini korumaya yemin etmiş bir harekettir.

Hiç kimse kaygı taşımasın. 

Vatanımızın bölünmesine izin vermeyecek Türkmen beyi Lider Devlet Bahçeli ve onun öz evlatları her şeyin farkındadır. Günü geldiğinde hainleri def edecek iradeye ve inanca sahiptir.

Saygılarımla

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2015, 23:02

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER