Dereli’den Başsağlı

Gerze Ülkü Ocakları Başkanı Koray Dereli baş sağlığı mesajı yayınladı.

Dereli’den Başsağlı

  Dereli, “Acımız büyüktür, bunun tarifi olmaz. Milliyetçi, ülkücü Hareket bir vatan, bayrak sevdası taşıyan genç bir neferini kara toprağa vermiştir. Bu acının tarifi olmaz. Ülkü Ocakları Genel Merkezin herhangi bir taşkınlığı engellemek amacıyla yürüyüş, protesto vb. faaliyetleri geçici bir süre için durdurmaya karar vermiştir. Bizleri sokaklara çekmek isteyen kötü niyetli kişiler başarılı olamayacaktır. Bizler bu vatanın yılmaz bekçileriyiz ve vatanımızı, bayrağımızı sevmekten asla ve asla vazgeçmeyeceğiz. Gerze Ülkü Ocakları teşkilatı olarak öncelikle ailesine, arkadaşlarına ve tüm ulusumuza başsağlığı dileriz.” Ne Mutlu Türküm Diyene!” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 13:19

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan KONUK
Orhan KONUK - 9 yıl Önce

allah rahmet eylesin.hepimiz hrant'ız,hepimiz ermeniyiz diyenler ve hatta çok özür diliyorum sokak köpeği öldürüldüğünde hepimiz sokak köpeğiyiz diyenler, lütfedip bir kerede hepimiz türk'üz,hepimiz fırat'ız diye haykırsalar ! ana haber bültenleri bile doğru dürüst yer vermedi bu olaya. başta ailesinin ve büyük türk milletinin başı sağolsun. ayrıca üzülerek öğrendimki katil zanlıları serbest kalmış. ne diyelim allah büyüktür.

halk
halk - 9 yıl Önce

aı herkezin acısı bu memlekette kım vatan sevgısıyle dolduysa sehıtlık mertebesıne ulasmıstır.sehıdımızın aılesıne bassaglıgı dılıyoruz..tesekkurler ulku ocakları....duyarlılıgınız ıcın

banner381
SIRADAKİ HABER