Derin Deniz Deşarjı Çalışmaları Devam Ediyor

12.07.2017 tarihinde 5,811,835 TL maliyet ile ihalesi yapılan Gerze Derin Deniz Deşarjı ve Ön Arıtma Tesisi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Derin Deniz Deşarjı Çalışmaları Devam Ediyor

Gerze Belediye Başkanlığı 07/09/2017 tarihinde yer teslimi yapılan projede başlatılan inşaat çalışmalarında büyük yol kat edilmiş olup çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı. Denizlerimizin daha da temiz olması ve Mavi Bayrak açısından oldukça önem arz eden projeyi sık sık alandan takip eden Belediye Başkanı Osman Belovacıklı proje hakkında bilgilendirici açıklamalar gerçekleştirdi. Başkan BELOVACIKLI yaptığı açıklamada; “2009 yılından bu güne kadar Gerze Derin Deniz Deşarjı ve Ön Arıtma Tesisi Projesi’nin takipçisiyiz.2017 yılının son aylarında başlattığımız ihale ile birlikte yüklenici firmaya yer teslimini yaparak çalışmaları başlattık. Yakından takip ettiğimiz çalışmalarda oldukça fazla yol katettiğimizi değerli vatandaşlarımıza belirtmek istiyorum. Doğası, yeşili ve mavinin bütünlüğüyle ziyaretçilerini mest eden ilçemiz tertemiz deniziyle daha da cezbedici bir şehir haline gelecek. Bu projenin tamamlanması ile birlikte uzun yıllardır hayalini kurduğumuz Mavi Bayrak’a kavuşacağız. Böylelikle uluslararası alanda denizlerimiz temizliğiyle tescillenmiş olacak.

Belediye Başkanlığı olarak, proje kapsamında gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında siz değerli vatandaşlarımızı sık sık bilgilendireceğimizi bildirir, Gerze Derin Deniz Deşarjı ve Ön Arıtma Tesisi Projesi’nin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz. ” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 18:46

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER