Dernekten Yüksekokul Müdürünü Ziyaret.

Gerze İlçesi fakülte ve Yüksekokullar Dayanışma ve Geliştirme Derneği Meslek Yüksekokulunda idi.

Dernekten Yüksekokul Müdürünü Ziyaret.

  Dernek Başkanı Fatih Ergün ve yeni yönetim kurulu üyeleri Kemal Çelik, Dursun Kaptan ve Selçuk Pepenoğlu bugün saat:13.00’ de Gerze Meslek Yüksek okulu Müdürü Doç. Halil Turgut’u makamında ziyaret etti. Müdür Yardımcısı Ahmet Özbek’ in de katıldığı ziyarette dernek ve yüksekokul ilişkilerinin bulunduğu nokta ve gelecekte yapılması gerekenlerin masaya yatırıldığı ziyaret son derece olumlu geçti.

Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Halil Turgut yaptığı konuşmada;

Dernek ve yüksekokul olarak yeni dönemin muhasebesinin yapılması gerektiği belirterek başladığı konuşmasına, derneğin asıl amacının Yüksekokul ile Gerze halkı arasında köprü vazifesi görmek olduğunu ve Gerze halkının derneğin ve okulun çalışmalarına katkıda bulunmaları gerektiğini ve derneğin hizmetler için belirlediği bir bütçesi olması gerektiğini belirterek devam etti. Doç Turgut derneğin amacının ve varoluş nedeninin yeniden tanımlanması gerektiğini belirttiği konuşmasına, yapılan işlerin kişiselleştirilmeden tamamen Gerze Gerzeli ve öğrenci eksenli olarak değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptığı konuşmasını, derneğin kendini aşarak çevre il ve ilçelerdeki derneklerde irtibat sağlayıp, koordineli çalışmalara başlaması gerektiğini belirterek sözlerini noktaladı.

Gerze İlçesi Fakülte, Yüksekokullar Dayanışma ve Geliştirme Derneği Başkanı Fatih Ergün ise yaptığı kısa konuşmada; Dernek olarak yüksekokulla organize olarak ortak hareket etmeleri gerektiğini bunun hizmetin ilçeye ve öğrenciye sunulmasında en gerekli etken olduğunu dile getirdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2012, 17:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HÜSEYİN BODUR...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 11 yıl Önce

yeni̇ yöneti̇m olarakve taşin altina eli̇ni̇ koyma cesaret ve beceri̇si̇ni̇ taşiyan tüm yöneti̇m kurulu üyeleri̇ değerli̇ hemşehri̇leri̇mi̇ en kalbi̇ duygularimla kutluyorum, allah razi olsun di̇yorum, yeni̇ yillalrini bu vesi̇le i̇le tebri̇k edi̇yor, sağlik, afi̇yet, huzur ve bereketle bezenmi̇ş ni̇ce güzel yillar di̇li̇yorum...saygi ve sevgi̇leri̇mle muhabbetleri̇mi̇ gönderi̇yorum.....i̇yi̇ki̇ si̇zler varsiniz......

banner381
SIRADAKİ HABER