Dikmenli Çocuklara 23 Nisan Bayramı Hediyesi

“Çocuklarla Mutlu Bir Gün” projesi Dikmenli çocuklara 23 Nisanı erken yaşattı.

Dikmenli Çocuklara 23 Nisan Bayramı Hediyesi

Sinop Gençlik Merkezince hayata geçirilen proje kapsamında, Gençlik Merkezi Gönüllülük Kulübü üyesi gençlerle, dezavantajlı çocuklar için görülmeye değer bir etkinlik gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından onaylanan dezavantajlı çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde  "Çocuklarla Mutlu Bir Gün Projesi" kapsamında, Dikmene kurulan oyun parkurları ile gerçekleştirilen etkinliklere katılan Dikmenli çocuklarımızın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bu tür oyunları ilk defa gördüklerini belirten çocuklar unutamayacakları bir gün geçirdiklerini ve bu imkânı sunan herkese teşekkürlerini ilettiler.

Dikmen Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Gençlik Komisyonu Başkanı Kerim Ali Şahin etkinlikler ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “böyle bir günde, bu sevinci çocuklarımızla birlikte paylaşmak için aramızda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Musa Kazım Açıkbaş ve Şube Müdürümüz Ramazan Yılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, bu etkinliği düzenleyerek çocuklarımıza hayatlarında unutamayacakları bir gün yaşamalarına vesile olan Sinop Valimiz Dr. Yasemin Özata Çetinkaya minnet ve şükran duygularımı ifade ediyorum” dedi.

















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 09:26

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER