Dikmenli İsyanlarda…

Saraydüzü’ne açılan banka şubesine tepkiler dinmek bilmiyor.

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde “Dikmenin Günahı Ne” başlığı altında yaptığımız ve kamuoyunda çok büyük sansasyona neden olan haberin, Dikmenli üzerindeki tepkisini bire bir görmek, onların bu konudaki düşüncelerini almak amacıyla Dikmen ilçesine gittik.

Başta Belediye Başkanı Saim İstanbullu olmak üzere mikrofonumuzu, çeşitli meslek gruplarından oluşan Dikmen halkına uzattık, görüşmeleri kayıt altına aldık, noktasına dokunmadan ve en ufak yorum katmadan sizlerle paylaşıyoruz.

Karşınızda, isyanları oynayan Dikmen halkının devamını getireceğimiz ilk tepkileri,“iyi seyirler”  

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2015, 10:55

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerçek dikmenli
gerçek dikmenli - 9 yıl Önce

öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederiz .iktidarı eleştiren sayın başkan önce kendileri hakkında öz eleştiri yapmalı öğle konuşmakla olmuyor önce kedi yapmaları gereken hizmeti yapmalılar yapmaya kalkanlara benim sınırlarım içersinde ne işin var diyerek tafra yapmaya hakkın yok.seçimde verdiğiniz sözleri unuttnuz heralde .iktidarın dikmeni unutup gerzede oturan temsilcileri işinizi yapmazsanız adam karşınızda işte böyle sizi eleştirir dikmenlinin hastane.ptt. banka sorunu çözmezseniz.çok merak ediyorum hangi yüzle gelip dikmenliden oy isteyeceksiniz.hepinize yazıklar olsun.

banner381
SIRADAKİ HABER