Doğalgaz İçin Açıklamada Bulundu

Maviş: “önünden doğalgaz hattı geçen tüm binalar 2018 ‘de gaz alabilecek” dedi

Doğalgaz İçin Açıklamada Bulundu

AK Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Nazım Maviş Sinop’un ikinci büyük ilçesi olan ve istikrarlı bir şekilde büyümeye ve gelişmeye devam eden Gerze ilçesindeki doğalgaz çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Maviş, 19 Mayıs Mahallesi ve Hamidiye Mahallesinin bir kısmında devam eden 2018 yılı doğalgaz çalışmalarının % 90 seviyelerinde tamamlandığını, herhangi bir mücbir sebep olmaması durumunda Kasım ayı içersinde Gençlik Caddesi ve 5-6 sokakta servis hatlarının yapılmasıyla 2018 programının tamamlanacağını belirtti. Maviş; Önünden doğalgaz hattı geçen tüm binaların 2018 ‘de doğalgaz alabilecek duruma geleceğini ifade etti.2018 yılında yaklaşık 3500 abonenin doğalgaz almasına imkan sağlanacağını açıkladı.

Maviş, geçen yıl yaklaşık 1000 abonenin, bu yıl ise 3500 abonenin doğalgaz alabilmesine imkan sağlanarak 4500 hanenin doğalgaz almaya müsait hale geldiğini ifade etti. Maviş, Gerze merkezde doğalgazın yaklaşık 10.000 aboneye ulaştırılması için gerekli çalışmaların önümüzdeki yılda da  hızla devam edeceği müjdesini verdi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
dost
dost - 5 yıl Önce

no oldu arkadaşlar doğalgaz gelmese gelmedi dersiniz gelince beğenmezsiniz. hakikaten siz nesiniz yav..........

Vatandaş
Vatandaş - 5 yıl Önce

Zeka lazım yazılan anlamaya.!!

asdsad
asdsad - 5 yıl Önce

babanın parasıyla yapılıyormus gibi reklam yapıyon maviş :d

Ysf
Ysf - 5 yıl Önce

Bu zamana kadat niye yapmadılar babalarının parasıylamı yapacaklardı

Vatandaş
Vatandaş - 5 yıl Önce

Doğalgaz gelesi için değilde dogalgaz indirimi için uğrasinizbuzamlarla gelsede kimse kullanamayacak zaten

Gerzeli genç
Gerzeli genç - 5 yıl Önce

Gelmesi çok güzel oldu yanlız doğal gazdan sonra tamir yapılan yerler rezil gibi kontrol edilmiyormu başlarında mühendis yok mu bunların küfür etmekten günahım çoğalıyor yok bir yetkili müdale edicek

banner381
SIRADAKİ HABER