Dolmuşçular Durağı’ndan Duyuru!

Gerze Belediyesi Dolmuşçular Durağı’na giderek SS39 Nolu Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Nihat Uyanık’tan dolmuşların güzergâhı ve hareket saatleri hakkında bilgi edindik.

Dolmuşçular Durağı’ndan Duyuru!

 Uyanık, “ Durağımızda bulunan dolmuşların kalkış noktası Buzhane Sokaktadır. Bedre ve Dereyeri’nde denize girmek isteyen vatandaşlarımız için hafta içi dolmuşların ilk hareket vakti 07.50 olup 20 dakikada bir aracımız hareket ediyor. Hafta sonu ise 08.00’de başlayıp 30 dakikada bir aracımız hareket ediyor. Güzergâh ise şöyle; Buzhane Sokak-Ziraat Bankası-Türkiye İş Bankası-Bim-Emniyet Müdürlüğü-Tekel Evleri-Sanayi-Dereyeri.

 Belirlenen fiyat ise listemizde 2.25 olmakla birlikte 2 TL üzerinden alınmaktadır.

Tercihini Viyadük Altından yana kullanmak isteyen vatandaşlarımız için kalkış noktamız yine Buzhane Sokak olup hafta içi ve hafta sonu ilk hareket vakti 08.00 olup bu vakitleri 10.00-12.00-15.00-17.00 saatleri izlemektedir. . Güzergâh ise şöyle; Buzhane Sokak-Ziraat Bankası-Türkiye İş Bankası-Garaj-Işıklar-Karayolları-Viyadük Altı-İdemli.

Belirlenen fiyat ise Viyadük altı için 1.75, İdemli için 2.50 TL. Bizi tercih eden yolcularımızı elimizden geldiğince itinalı bir şekilde rahat ettirmeye çalışıyoruz. Ayrıca yolcu çok oldğunda hareket vakitlerinden önce araç kaldırıyoruz. Bu sene bastırmış olduğumuz kartvizitler ile de hareket saatlerimizi ve güzergahımızı herkese duyurmak istiyoruz. Vatandaşlarımız herhangi bir sorun ile karşılaştığında 718 55 02 nolu telefondan bize ulaşabilirler. “

Haber: Özge İnce




Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 11:40
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER