Eğitim Bir-Sen Geleneksel Kahvaltısını Gerçekleştirdi.

Eğitim Bir-Sen Sendikası Öğretmenler ve aileleri geleneği bozmayarak bu sene de 24 Kasım Öğretmenler gününü birlikte kutladı.

Eğitim Bir-Sen Geleneksel Kahvaltısını Gerçekleştirdi.

Gerze Eğitim Bir-Sen Şubesi 24 Kasım Öğretmenler günü olması dolayısıyla 25 Kasım 2017 Cumartesi günü Orta Aile Çay Bahçesinde yüz on iki üye ve ailesiyle bir araya gelerek geleneksel kahvaltı programını gerçekleştirdi. Programa Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Gerze İlçe Halk Eğitimi Müdürü Nazım Aksu, Sinop Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Ramazan Çelik, Gerze Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Ataman, öğretmenler ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Gerze Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Ataman,” Bilindiği üzere Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu Memur-Sen Sendikası. Bir milyon üyeye sahip bir teşkilat ve büyük bir aile. Bu ailenin dört yüz yirmi bine ulaşan ve beş yüz binleri hedefleyen eğitim sendikasıyız. Herkesin öğretmenler gününü tekrar tebrik ediyor, teşekkür ediyorum.” dedi.

Sinop Memur-Sen Şube Başkanı Ramazan Çelik,” Eğitim-Bir-Sen’in serüveni Maraş Lisesi’nden başlıyor. Yedi güzel adam dediğimiz şairlerim, düşünürlerin ve yazarların daha lise yıllarında yola çıkarak Mehmet Akif İnan’ın elinde ete kemiğe bürünmüş, davanın ve hayallerin bir ürünüdür Eğitim Bir-Sen. “Her eylem yeniden diriltir beni. Nehirler düşlerim göl kenarında” sözleriyle Mehmet Akif İnan’ın hayalleriyle bugün dört yüz elli bini aşarak beş yüz bini zorlamıştır ve toplamda Memur-Sen üye sayısıyla bir milyonu aşarak yürüyüşüne devam etmektedir.” diyerek sözlerine devam etti.

Haber: Özge İnce


Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2017, 17:09
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER