Ellerinizden Öpüyoruz

Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği Topluluğundan başımızın taçlarına Anneler Günü hediyesi.

Ellerinizden Öpüyoruz

Yaşıyor olmamızın en büyük nedeni, varlıkları ile yaşam kaynağımız olan, emeklerinin hiçbir madde karşılığı olamayacak kadar kutsal olan analarımıza atfedilen 8 Mayıs Anneler Günü, ülkemizin her yerinde gerçekleştirilen bir dizi etkinlik gibi, ilçemizde de coşku ile kutlandı.

Gerze Belediyesinin her 8 Mart’ta geleneksel hale getirdiği konser programıyla kutladığı bu müstesna gün, bu yıl da Gerze Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği Topluluğunun, Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde verdiği muhteşem konserle adına yakışır bir şekilde kutlandı.

Konsere gelişlerinde kapıda karanfillerle karşılanan ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve ilçemizde görev yapan hakim ve savcılarımız bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları annelerimiz, hınca hınç doldurdukları salonda, N.Semih Beşcanlar’ın şefliğinde konservatuar sanatçılarının iki bölüm halinde, yurdun dört bir yanından seslendirdikleri birbirinden güzel ezgilere bazen dolu dolu olan gözleri ile, bazen de sesleri ile eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadılar.

Başkan Osman Belovacıklı konser sonunda yaptığı duygu dolu konuşmasında “ elleri her zaman öpülesi annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum. Özellikle şehit olan gençlerimizin annelerinin ellerinden daha sıkı öpüyorum. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Bu anlamlı konseri hazırlamak için emeği geçen N. Semih Beşcanlara'a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kutsal günde dünyanın en kutsal varlıkları olan annelerimizin gününü tekrar kutluyorum" dedi.

Bu adına yakışır muhteşem konser Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın koroda görev alan kadın sanatçılara çiçek takdiminde bulunması ile sona erdi.

































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 11:40

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER