Emniyet Bir İlke İmza Attı.

Emniyet teşkilatına emeği geçen emekli personel ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Emniyet Bir İlke İmza Attı.

  Gerze Emniyet Müdürlüğü ilçemizde yine bir ilke imza atarak takdir topladı.

Emekli polis ve ailelerine dün akşam Otel Ermiş’ te iftar yemeği verdi.

Gerze İlçe Emniyet Müdürü Hasan Akça, Başkomser Ayhan ,Şardağ teşkilatta halen çalışan ve emekli olan polisler ile ailelerinin katıldığı iftar yemeği son derece sıcak bir sohbet ortamı içersinde gerçekleşti. Bu vesile ile bir araya gelen çalışan polisler ile bu camiaya yıllarını vermiş emekli meslektaşları ve aileleri tanışma ve kaynaşma ortamı da bulmuş oldular.

Yemekte mutlulukları gözlerinden okunan emekli polisler ve aileleri unutulmadıklarını görmenin duygusallığını yaşadılar.

  Yaşamlarının nerede ise yarısını halkının her türlü güvenliği ve huzuruna adayan ve bu uğurda seve seve canını vermekte bir an bile tereddüt etmeyen polis teşkilatının emekli ve ailelerine gösterdikleri kadirşinaslık başta İlçe Emniyet Müdürü Hasan Akça ve Gerze İlçe Emniyet Teşkilatının çalışmaları emekli polis ve ailelerinin taktirini topladı.













Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2012, 09:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli ahmet
gerzeli ahmet - 12 yıl Önce

teşekkürler emniyet müdürüm hasan akça birkez daha farkını göstermişsin

Bilgin YETKİN  ( KUAFÖR BİLGİN )
Bilgin YETKİN ( KUAFÖR BİLGİN ) - 12 yıl Önce

ilçe emniyet müdürümüz sayın hasan akçaya mubarek ramazan ayında şehit polis ,emekli polis ailelerini biraraya getirerek bu güzel tablonun çizilmesinde emeği geçtiği için çok teşekkür ederim.tüm emniyet camiasına hayırlı görevler dileriim..

yamacıklı
yamacıklı - 12 yıl Önce

gerzede emniyet müdürlüğünde güzel gelişmeler oluyor.bu organizasyonları yapan başta ilçe emniyet müdürümüz hasan akça yı tebrik ediyorum.devamını diliyorum.

banner381
SIRADAKİ HABER