Engin Altay Gerze’de

Açılış ve Bayramlaşma için bir araya geldiler.

Engin Altay Gerze’de

Gerze Belediyesi tarafından ilçemiz Liman İçi Say Caddesi mevkiinde yapımı tamamlanan Engin Altay Parkı, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününe denk gelen 6 Temmuz 2016 Çarşamba günü, saat 14.00’te 22-23-24.Dönem Sinop Milletvekili, 25-26.Dönem İstanbul Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın katılımıyla gerçekleşti.

Açılışa, CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Gerze CHP İlçe Başkanı İlknur Kara, Erfelek’li iş adamı Mustafa Can ve çok sayıda davetli katıldı.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'nın açılış konuşmasının ardından CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay konuşmasında; “Değerli Gerzeli Hemşerilerim, Osman bey ve Gerze Belediye Meclisinin de yüksek taktiriyle şüphesiz bir siyasetçi için alınabilecek en önemli ödüllerden birisini bu gün belediye meclisinin de takdiri, belediye çalışanlarımızın çok yüksek perfomansı ve emekleriyle bu gün burada sizlerin huzurunda tebliğ ediyorlar. Barış beye de söyledim darısı başına zamanı gelince daha büyük parklarda senin için yapılsın.

Bu günün bayram gününe gelmesi ayrıca önemlidir. Cenabı Allah’ım Milletimizin tuttuğu oruçları, ibadetlerini ve halis niyetlerini kabul etsin.

Giresun’da düşen helikopter milletimizin ciğerini dağladı. Hemen öncesinde hava limanındaki patlama ve öncesindeki farklı patlamalar sonucunda artık milletçe her şeyi bir tarafa bıraktık huzur ve barış ortamı arıyoruz. Huzurlu ortam için üç şeyden sakınmalıyız. Birincisi yaşam tarzı üzerinden ikincisi ırk ve etnik üzerinden ve üçüncüsü inanç eksini üzerinden siyaset yapmaktan sakınacağız. Bu üç şey üzerinden siyaset yaparsak bu ülkeye bu millete ihanettir.” diye sözlerine devam eden Altay Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın Gerze’de yapmış olduğu başarılı çalışmalarından bahsederek konuşmasına son verdi.
Konuşmaların ardından liman mevkiinde yeni yapılan halk plajı gezildikten sonra davetlilere ikramın ardından açılış son buldu.



















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2016, 16:30

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
NAKA
NAKA - 8 yıl Önce

oy vermeyenler sanki haklı diye düşünüyorum bazen.bazı şeyler bu kadar basıt ..danlık olmamalı işte o zaman o insanlara bişeylerinizi anlatamıyosunuz onlarda sizi anlamıyo nasılki madımakda canlar yanarken vekaleten başbakan olan erdal i̇nönü ve bugünkü chp ni̇n enbüyük erozyonunu sağlayan o günkü shp o günü ve bügümleri̇ anlayamadi geldi̇k bugünler.i̇nanin si̇yasalsosyal mastirbasyon yapiyosunuz.ülke halk nerede si̇zlerdeee.kadinlar gününde fabri̇kada çi̇çek verdi̇ği̇ni̇z genç bayan bi̇li̇yomusunuz ssk düşük üçretle çalişiyodu bi̇li̇i̇nn.chp ne oldugunu bi̇li̇n onlara bi̇ldi̇ri̇n.o genç bayan ben mhp ci̇yi̇m ama bana chp nedi̇r anlat dedi̇ anlattim hoşuna gi̇tti̇.anlatmak çi̇çek vermek yetmi̇yo.birakin dernekci̇li̇k oynamayi chp li devrimci̇ atatürkün çeki̇rdeği̇ gi̇bi̇ bi̇şeyler yapin.yeni̇ nesi̇lleri̇n chp den haberi̇ yok.kemal abi̇yi̇ tati̇le gönderi̇n.muharrem i̇nceye sahi̇p çikin.süheyl batumu geri̇ kazanin.birakin ci̇li̇k oynamayi.sokağa dükkanlara evlere fabri̇kalara çikin.naka

NAKA
NAKA - 8 yıl Önce

engi̇n altay neden i̇stanbulll ben bi̇li̇yorumda daha son buaradaki̇ son seçi̇mi̇nin si̇nop sahi̇li̇nde yaptiğin konuşmada ve ayni seçi̇mi̇n son gün arabanin kapisindan el salladiğinda si̇nopa veda edi̇yor demi̇şti̇m tadi güzel be güzel garanti̇ yaşamin

banner381
SIRADAKİ HABER