Ergün’den Ankara çıkarması

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Ayancık’ta yapılması planlanan ve hali hazırda devam eden projeler ile ilgili temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara seyahatinden döndü.

Ergün’den Ankara çıkarması

  Ak Parti Ayancık İlçe Başkanı Yılmaz Özünlü ve Ayancık Belediye Başkan Yardımcısı Arif Adil Akın’ın da katıldığı Ankara programında ilk adres Ak Parti Sinop Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Sayın Mehmet Ersoy oldu. TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Sayın Mehmet Ersoy ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde; Enerji Bakan Yardımcısı Murat Mercan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik ve Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ile ilçede gerçekleştirilmesi düşünülen ve devam eden projeler hakkında tek tek makamlarında görüşüldü.

  Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ve Ak Parti MKYK Üyesi Nazım Maviş’e de ziyaretlerde bulunan Ayhan Ergün Ankara programı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sayın Milletvekilimiz Mehmet Ersoy’un ilçemiz de gerçekleştirmeyi amaçladığımız bazı projelerimizin takibi ve desteklenmesi hususunda yakın ilgi ve alaka gösterdiğini ve şahsının nezdinde bakanlıklar düzeyinde yoğun bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti. “Özellikle ilçemiz için büyük önem arz eden Ayancık-Sakız arası yol yapım çalışmalarının hızlandırılması, Ayancık - Ali köyü arasında ki 5 km’lik yolun tamamlanması, yatırım programına alınan Meslek Yüksekokul binasının takibi, Yüksekokul öğrenci yurdu yapım talebi, Ayancık köyü Balıkçı Barınağı, Elektrik hatlarının yer altına alınması, Gençlik merkezi, sahil düzenlemeleri ve çamurca plaj düzenlemeleri gibi birçok konuda önemli görüşmeler yaptıklarını belirten Başkan Ergün, Sayın vekilimizin büyük destekleri ve bizlerinde gayretleri ile inşallah ilçemizin gelişimi ve kalkınması noktasında ki önemli projelerimiz önümüzde ki günlerde bir bir hayata geçecek. Buradan bir kez daha Ak Parti Sinop Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Sayın Mehmet Ersoy’a şahsım ve halkım adına şükranlarımı sunuyorum “ dedi.
















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2014, 14:19
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER