Ersoy’dan Ziyaret

AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy 19 Ocak 2013 Cumartesi günü ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ersoy’dan Ziyaret

  AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Gerze AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu ve Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Cumhur Kurt saat 16 00’da ilçemiz Yaykıl köyünde faaliyet gösteren Yeni Saray Tekstili ziyaret etti. Ersoy ve beraberindekiler işletmeyi gezdikten sonra İşletme sahibi Fazlı Arat ile yapılan sohbet sonrası ilçe merkezindeki toplantıya katıldı.

  Ersoy ve beraberindekiler Saat 17 00’de Ermiş Otel’de Eğitim-Bir- Sen Gerze İlçe başkanı Nazım Aksu ile Eğitim-Bir-Sen’e üye olan yaklaşık 35 kişilik gurupla eğitim ve Türkiye’deki son güncel konular üzerinde genel değerlendirme yapmak üzere bir araya geldi.
  Sendika başkanı Nazım Aksu’nun açılış konuşmasından sonra gündemdeki maddeler görüşüldü.
Basına kapalı olan gündem maddeleri görüşmelerini toplantı sonrası sendika başkanı Nazım Aksu basın açıklaması yaparak toplantı esnasında görüşülen konuları ana başlıklar altında sıraladı.
1- Memur Sen konfederasyonunun başlatmış olduğu 10 milyon imza kampanyalı ‘çalışma hayatında kıyafet serbestliği’
2-Sivil anayasa çalışmaları
3-Sinop genelinde öğretmen açığı
4-Norm kadro ile ilgili değerlendirmeler

































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2013, 17:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
saraylı
saraylı - 11 yıl Önce

yeni saray tekstilin değerli sahibi ve kardeşim fazlı arat;a yapmış olduğu işlerden dolayı çok teşekkür edrim.sinop;u muzu her platformda layığıyla temsil ediyor.çalışmalarında başarılar dilerim.

banner381
SIRADAKİ HABER