Evinde Ziyaret Ettiler

Sinop Kızılay Şube yönetimi ve kadın kolları üyeleri, Sinop Kızılay yönetiminde 26 yıl görev yapan en eski üyelerinden, altın berat sahibi Mustafa Türe'yi evinde ziyaret etti.

Evinde Ziyaret Ettiler

Sinop Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın kolları üyelerinin beraber evinde ziyaret ettikleri Sinop Kızılayının en eski üyesi Mustafa Türe, kendisine yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu, uzun yıllar hizmet etmekten büyük gurur duyduğu Türk Kızılayının yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine altın beratla ödüllendirdiğini belirterek, kendisini unutmayarak ziyarette bulunan Sinop Kızılayına teşekkür etti.

Karşılıklı sohbetlerin yapıldığı ziyarette Mustafa Tür Kızılay da görev yaptığı süre içerisinde başından geçen ve unutmadığı olayları anlattı.

Sinop Kızılay Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu ise Sinop Kızılayına uzun yıllar hizmet vermiş Kızılay sevdalısı eski üyeleri zaman zaman ziyaret ettiklerini, bu bağlamda Sinop Kızılayının en eski üyelerinden altın berat sahibi Mustafa Türe'yi evinde ziyaret ederek eski günleri yad ettiklerini belirterek kendisine daha nice uzun sağlıklı günler dilediklerini söyledi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 09:25
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER