Festival Başladı

42.Gerze Kültür ve Sanat Festivali Hükümet Meydanı önünde yapılan açılış töreni ile start aldı.

Festival Başladı

Bu yıl 7-9. Ağustos 2015 tarihleri arasında üç gün süre ile 42. gerçekleştirilecek Gerze Kültür ve Sanat Festivali Hükümet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde yapılan açılış töreni ile başladı.

 Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek ve çok sayıda vatandaş topluluğunun katıldığı törende, ilk olarak Atatürk ve şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından okunan Sinop Belediye Bandosu eşliğinde okunan İstiklal Marşımızın ardından, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, 42. Gerze Kültür ve Sanat Festivalinin açış konuşmasını gerçekleştirdi.

 Daha sonra protokol ve törene katılanların oluşturduğu kortej,  İskele Meydanında ve orta çaya bahçesi karşısında festival kapsamında gerçekleştirilecek sergi açılışlarını gerçekleştirmek üzere Hükümet Meydanı önünden ayrıldı.

Orta Çay bahçesi ve İskele meydanında, Aşkın Ayrancıoğlu Ulusal ve Uluslararası Karikatür, Gerze Belediyesi Foto Safari Fotoğraf, ve Gerze Belediyesi Doğa Yürüyüşü Fotoğraf sergilerinin açılışlarının gerçekleştirilmesinin ardından Bosna-Hersek Kud Ruder Lukavica ve Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri Halk Oyunları gösterileri sunuldu.

Sergi açılışlarının tamamlanmasının ardından, Saat: 21 00 da başlayacak olan ve Sanatçılar Mustafa Gül, Yağmur Yalçın, İlhan Güryalçın ve Gerze Belediyesi Türk Sanat Müziği Korusunun sahne alacağı konser programı ile festival kapsamında gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin sunulacağı ödül töreni programının gerçekleştirileceği gece programının beklenmesine geçildi.













































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2015, 19:50

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
serkan güldal
serkan güldal - 9 yıl Önce

gerçekten yazık günah gencecik fidanlar şehit olup toprağa düşerken, her belediye festivali iptal ederken gerze'de eğlence tam gaz. yazıklar olsun yazıklarr

n.denizcioğlu
n.denizcioğlu - 9 yıl Önce

ülkenin gündeminde şehitler ve bukadar acılar yaşanır ken festivalin eğlence iptal etseydiniz olmazmıydı.hiçmi içiniz yanmıyor.sizin idareciliğiniz bu kadar .aklınıza bile gelmemiştir.yazıklar olsun.sayın editör lütfen yayınla.

DURSUN ERCE
DURSUN ERCE - 9 yıl Önce

başkanim seni̇ tenzi̇h edi̇yorum i̇yi̇ bi̇r karaktere sahi̇psi̇n ama yanliş parti̇desi̇n chp ni̇n tüm beledi̇yelerde yaptiği bu hep boş i̇ş ülkeden ne habersi̇ni̇z

gerzeli
gerzeli - 9 yıl Önce

başkanımıza kızmayın arkadaşlar sahne arkasında dev bayrak ve atatürk fotosu asarak protesto etti ya daha ne yapsın başkanımız.

özge  altun
özge altun - 9 yıl Önce

festivalle gitmedim. fakat fotoraflarda görüyorum ki mutlu geçmiş . inşAllah seneye de böyle bir festival olur .

banner381
SIRADAKİ HABER