Festival Coşkulu Başladı

Gerze Belediyesi 40. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali açılış gecesine ilgi yoğundu.

Festival Coşkulu Başladı

  Gerze Belediyesi 40. Uluslararası Kültür ve Sanat festivali açılışı saat 21 00 de gerçekleşti. Geceye, CHP Grup Başkanvekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay, Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

  Festival gecesi açış konuşmasını Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yaptı. Ardından Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy son olarak CHP Grup Başkanvekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay konuşma yaptı. Konuşmalarının ardından Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı 40. Uluslar arası Kültür ve Sanat Festivaline yapmış oldukları katkılardan dolayı Ersoy ve Altay’a plaket takdim etti.

  Festival, Ankara Opera Sanatçıları Erdal Şen ve Nuray Çeviker’in birbirinden güzel eserlerin seslendirilmesi ile başladı. Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Erdal Şen ve Nuray Çevkir’e plaket takdiminin ardından Gerze Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan Bindallı Defilesi göz kamaştırdı. Bindallı defilesinde emeği olan Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazım Aksu’ya Belovacıklı tarafından plaket takdim edildi.

Gerze Belediyesi Osman Belovacıklı katkı ve katılımlarından dolayı Gerze Beta Genel Müdürü Mustafa Kalafat ve Cengiz İnşaat Şefi Ali Rıza Tenbik’e plaket takdim etti. Plaket takdimlerinin ardından son olarak sahnede Şeyda Karadeniz yer aldı. Karadeniz, Gerzeliler'i birbirinden hareketli şarkılarıyla coşturdu.

Gerze Belediyesi 40. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali 3 gece devam edecek.




























































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2013, 15:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
sedat demir
sedat demir - 11 yıl Önce

öncelikle bu etkinlikleri düzenlemede katkısı olan tüm hemşerilerime teşekkür etmek ister,memleketimde bu tür etkinliklerin kutlanması bizi gerze li ler olarak onure ediyor.teşekkür ederim hayırlı bayramlar gerzemm..

banner381
SIRADAKİ HABER