Festival Olmayacak!

43’üncüsü iptal edildi.

Festival Olmayacak!

Gerze’de her sene yaz aylarında gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Festivali’nin kırk üçüncüsünün yapılıp yapılmayacağı konusundaki son kararı Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı verdi.

Belovacıklı, “ Bu yıl 43’üncüsünü gerçekleştirmeyi planladığımız Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali’ni ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle iptal ettik. Ülkemiz çok zor günler geçiriyor. Televizyonlardan ve gazetelerden her gün şehit haberleri alırken eğlence programı düzenlemek ve bu eğlenceye katılımı beklemek doğru değil.

Festival etkinlikleri kapsamında bu yıl sadece 5 Ağustos 2016 Cuma günü Geleneksel 5.Gerze Yağlı Güreşleri yapılacak. Geçen yıllardan farklı olarak bu yıl ilçemize Kırkpınar’da güreşerek dereceler kazanmış içlerinde Samsunlu Fatih Atlı’ nın da bulunacağı 16 Pehlivan katılacak.” şeklinde açıklamada bulundu.

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2016, 15:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 8 yıl Önce

önceki senelerde de şehitler verilmiş ama sayın başkan siz yine eğlencenizden geri kalmamış festival düzenleyip vur patlasın çal oynasın misali eğlenmiştiniz . şimdik sebep terör mü başkan güldürme lütfen..

cemal.
cemal. - 8 yıl Önce

35 yildan buyana sürekli sehitler vardi. zaman zaman günde 20-30 sehit verdigimiz günleri unutmadik. bahane siyasi. yinede festival yapilmamasinin dogru olduguna inanirim. yöresel show`lar yapilmis olas iyi olur. sinoplu sanatcilar, ciftcilerin etkinlikleri, el becerileri gibi mesela!

sancaktar
sancaktar - 8 yıl Önce

aferin başkan...takdir ediyoruz

murat
murat - 8 yıl Önce

gerze beledıyesının cocuk parkı yapmaktan parasımı kaldıda festıval olcakk bahaneler uretılmesın festıval olsa nolur olmasa nolur gerze yılın 3 aksmı nufus patlaması yasa nolur yasama nolur bu gerzenın gelısmeye adını duyurmaya iş imkanın zen gızlesmesıne ıhtıyacı var cocuk parkına degıl son model araya degıl

banner381
SIRADAKİ HABER