Festivalin İlk Günü Muhteşemdi

Çocuk Festivalinin ilk gününde çocuklar dansa ve eğlenceye doydular.

Festivalin İlk Günü Muhteşemdi
HABERİN GALERİSİ
23 Nisan 1. Gün

23 Nisan 1. Gün

 Gerze Belediyesince Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde her yıl düzenlenen ve bu yıl 6.si gerçekleştirilen Uluslararası Çocuk Festivalinin birinci günü çocuklar gönüllerince eğlendiler.

İlçemiz Gazi Mustafa Kemal İlkokulu bahçesinde bugün saat:13.30’da gerçekleşen birinci günde, palyaço gösterisinin ardından, Okul Müdürü Recep Barış Varoğlu yaptığı kısa açış konuşmasında,  Gürcistan ve Belarus gelen konuklarına hoş geldiniz dedi ve festivali gerçekleştiren Gerze Belediyesine teşekkürlerini sundu.

Son derece başarılı performans gerçekleştiren konuk ekiplerin , çocuklarla birlikte yaptığı birbirinden güzel jonklör, balon ve dans gösterileri, çocukları müzik, dans ve oyuna doyururken, izleyenlerden de tam not aldı. Programın görülmeye değer bir bölümü ise Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğrencilerinin yabancı ezgiler eşliğinde yaptığı dans gösterileri idi.

Festivalin birinci günü konuk ekibin çocuklarla birlikte oynadığı toplu oyunun ardından okul müdür Recep Barış Varoğlu’nun teşekkür konuşması ile sona erdi.

Yarın resmi kutlamalar bölümü gerçekleştirilecek olan festivalin üçüncü günü saat:15.00’de festival alanında çocukların merakla bekledikleri uçurtma şenlikleri gerçekleştirilecek.

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 15:48

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER